Afspraak career officer

  • Heb je vragen over hoe je je carrière kunt starten?
  • Wil je je curriculum vitae (cv) doorspreken?
  • Wil je een sollicitatiegesprek oefenen?

Plan dan een gesprek in met je career officer of een van de career officers die voor verschillende faculteiten werken.

 

Bij de Career Officer kun je terecht voor loopbaanvragen, check van je CV, motivatiebrief of LinkedIn en voor het oefenen van een sollicitatiegesprek. Je kunt hieronder direct een afspraak inplannen bij een van de Career Officers van de faculteit geneeskunde of een career officer die voor de hele Universiteit Utrecht werken. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar: careerofficer@umcutrecht.nl.

Marte Otter

Marte Otter

Career Officer faculteit Geneeskunde

E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl

Locatie: Hijmans van den Berghgebouw. Marte laat op de dag van de afspraak weten in welke ruimte jullie afspraak plaatsvindt.

 

Michelle Ritman

Michelle Ritman

Career Officer faculteit Geneeskunde

E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl

Locatie: Hijmans van den Berghgebouw. Michelle laat op de dag van de afspraak weten in welke ruimte jullie afspraak plaatsvindt.

Afbeelding van de centrale Career Officers: Rutger-Jan Scholtens, Julia de Kleiun en Jacky Limvers

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je geen geschikt moment voor een fysieke afspraak? Selecteer een online afspraak, je krijgt dan meer opties te zien.

Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt. Je mag ons ook mailen met een verzoek via: careerofficer@umcutrecht.nl  

Let op: 

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Tip: werkt de boekingsmodule niet? Open deze pagina dan in een andere browser! Als het probleem zich blijft voordoen, mail dan naar: careerservices@uu.nl.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!