• Nieuws faculteit GNK

• Fietsers, hardlopers en chauffeurs gezocht voor Roparun

Over vijf weken is het zover! Dan doet het Roparunteam van het UMC Utrecht weer mee aan de Roparun. Door ziekte en afmeldingen is het team echter met spoed op zoek naar hardlopers, fietsers en chauffeurs. Dus heb jij altijd al eens in het pikkedonker door Frankrijk willen navigeren? Wil je letterlijk je grenzen verleggen? Doe dan mee met de Roparun en meld je aan!
    • Studeerbaarheid

De Universiteit Utrecht is een programma gestart om het plannen en roosteren van onderwijs en tentamens te optimaliseren. Een van de activiteiten die dit programma uitvoert, is om vanuit verschillende perspectieven de volgende vraag te beantwoorden: 'Wat maakt een goed rooster?'. Graag horen we ook jouw antwoord op deze vraag. Geef jouw mening door deze vragenlijst in te vullen: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_bEg6sMTnONZgUui
    • Vakantiekrachten gezocht

Voor de vakantieperiode (juli en augustus) zijn er weer veel extra vakantiekrachten nodig voor de schoonmaakteams. hiernaast ook nog enkele vacatures voor Spoelkeukenmedewerkers, Voedingsassistenten en Horecamedewerkers. Ben je daarin geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op!
    • Narrative Medicine Tip – 18 april 2024

Narrative medicine gebruikt kunstvormen en verhalen om na te denken over medische onderwerpen. Lees je nog wel eens een boek of een gedicht? Graag willen we jou een beetje op weg helpen door elke twee weken een narrative medicine tip te verzorgen! Dit bestaat afwisselend uit een boekentip of een kunstvorm met een lees-/kijkvraag.

• Gratis Summer School!

Altijd al een keer naar het buitenland willen gaan tijdens de studie maar heb je hier geen mogelijkheden toe? Dan biedt het International Office (I.O.) jou dit jaar een mooie mogelijkheid! Het I.O. stelt dit jaar drie gratis plekken (tot 500 euro per persoon) voor een Summer School beschikbaar voor cursussen die door de faculteit geneeskunde zijn georganiseerd. Meld je uiterlijk 5 mei aan.
  • Agenda faculteit GNK

• 26 mrt -

Meditation course

tot
      The Meditation Lab offers yet another round of meditation courses. Would you like to learn how to meditate? Would you like to get more regularity in meditating, and build a routine? Would you like to get to know other students who also meditate and inspire each other? Then this course might be for you.
    • 22 apr -

Mindful mornings

tot
      Elke ochtend van 8:30-8:45u, online via MS Teams.
    • 30 apr

Filmavond “I’m perfecty fine: the burn-out diaries” + nagesprek

tot
      Op 30 april wordt er een animatiefilm vertoond over het onderwerp 'Burn-out" met aansluitend een nagesprek.
    • 7 mei

Seminar: ‘Future care: kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg’

tot
      Stichting Arts en Organisatie organiseert een seminar in Utrecht! Op dinsdagavond 7 mei 2024 zal er een interactief seminar worden georganiseerd in The Social Impact Factory in Utrecht.
    • 8 mei

Training Hier en Nu

tot
      Leer om beter in het huidige moment te zijn door anders te leren omgaan met jouw gedachten, emoties en ervaringen. Data: op 8, 15 en 29 mei, 12 en 26 juni.