• Klinische keuzestages & wetenschappelijke stages met patiëntencontact

De opleiding Geneeskunde/SUMMA heeft besloten om klinische keuzestages en wetenschappelijke stages waarbij er sprake van patiëntencontact te annuleren tot minimaal 1 november 2020. Dit geldt zowel voor stages binnen als buiten Europa.

We weten niet hoe de situatie rondom het virus zich de komende maanden in Nederland en het buitenland gaat ontwikkelen en wat voor invloed dit heeft op de reismogelijkheden. Om deze reden adviseert het International Office om waar mogelijk je plannen voor het verblijf in het buitenland te verplaatsen naar een later moment dit jaar of volgend jaar. Een perspectief over wanneer je weer mag reizen voor klinische keuzestage of wetenschappelijke stage met patiënten contact kunnen wij helaas niet geven. Het is daarom verstandig om ook na te denken over een plan b in Nederland.

Dien je een verzoek in voor een buitenlandse stage na 1 november 2020? Dan wordt je aanvraag voorwaardelijk goedgekeurd. Dit houdt in dat je nog geen toestemming hebt ontvangen vanuit het International Office om naar het buitenland te vertrekken. Vier weken voor aanvang van je stage beoordeelt het International Office op basis van het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken én in samenspraak met de opleiding of je toestemming krijgt om naar het desbetreffende land af te reizen. Zolang je geen goedkeuring hebt ontvangen om te reizen voor je studie adviseren we je nadrukkelijk om geen financiële verplichtingen aan te gaan, omdat deze kosten niet worden vergoed. Je kunt wel starten met het regelen van de logistieke zaken.

Wetenschappelijke stages zonder patiëntencontact

Wil jij een wetenschappelijke stage volgen in een land waarvoor er een geel reisadvies geldt en is er tijdens je stage geen sprake van patiëntencontact? Neem contact op met het International Office om de voorwaarden te bespreken.

Wetenschappelijke stages zonder patiënten contact worden niet toegestaan voor landen waarvoor een oranje of rood reisadvies geldt. Dien je een verzoek voor een buitenlandverblijf naar een land waarvoor nu een negatief reisadvies geldt? Dan wordt je aanvraag voorwaardelijk goedgekeurd. Dit houdt in dat je nog geen toestemming hebt ontvangen vanuit het International Office om naar het buitenland te vertrekken. Vier weken voor aanvang van je stage beoordeelt het International Office op basis van het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken én in samenspraak met de opleiding of je toestemming krijgt om naar het desbetreffende land af te reizen. Zolang je geen goedkeuring hebt ontvangen om te reizen voor je studie adviseren we je nadrukkelijk om geen financiële verplichtingen aan te gaan, omdat deze kosten niet worden vergoed. Je kunt wel starten met het regelen van de logistieke zaken.

• Resetten wachtwoord UMC account

Wegens telefonische drukte vragen we je om een e-mail te sturen voor het resetten van je wachtwoord: OWC owcsdict@umcutrecht.nl
    Noteer in je e-mail je gegevens en je mobiele nummer, zodat we later op een rustiger moment contact met je kunnen opnemen.

Vergeet niet om wachtwoord.umcutrecht.nl te controleren, hiermee kun je je eigen wachtwoord op afstand resetten. Als je niet bent aangemeld voor WIM (Wachtwoord wijzigen in één minuut), kun je ons je gegevens mailen, samen met je mobiele nummer, zodat we je kunnen aanmelden.

OWC Servicedesk

Nieuws faculteit GNK

10 augustus 2020
De studieadviseurs hebben vanaf maandag 17 augustus weer telefonisch spreekuur.
30 juli 2020
Online learning in medical education - shaping the future.
22 juli 2020
In de zomer gelden voor een aantal afdelingen binnen Onderwijszaken aangepaste openingstijden.
21 juli 2020
Het UMC Utrecht doet dit jaar weer mee!
15 juli 2020
Ben jij een geneeskundestudent (MA2, MA3, SUMMA jaar 3 of 4) met interesse in de psychiatrie die kan helpen bij het verzamelen en analyseren van de data?

Nieuws UU

4 augustus 2020
De rector magnificus reikt elk jaar tijdens de Opening van het Academisch Jaar twee studentenprijzen uit. Inmiddels zijn de genomineerden bekend.
28 juli 2020
Als student maak je nu gebruik van UU-Gmail voor je universitaire e-mail. Vanaf 1 augustus 2020 gaat dit veranderen: je krijgt vanaf dan een Solis-mailbox.
Multifunctional printer
27 juli 2020
Alle multifunctionals worden vervangen tussen nu en 14 augustus.
21 juli 2020
Solliciteer uiterlijk 19 augustus 2020
14 juli 2020
Dit is er de afgelopen vergadering besproken met het College van Bestuur door de universiteitsraad
13 juli 2020
Vanaf start academisch jaar op 31 augustus gaan zes cateringlocaties weer open. Zodra de 1,5 meter regel wordt opgeheven gaan ook de andere locaties weer open.
10 juli 2020
De eerder aangekondigde extra beveiliging van Office 365 met twee-factor-authenticatie (2FA) is uitgesteld.
2 juli 2020
De uitslag van het klanttevredeheidsonderzoek over de koffie en thee op de UU.

Agenda UU

12 augustus 2020 11:00 tot 12:00
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn basics training.
13 augustus 2020 14:00 tot 15:00
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
18 augustus 2020 11:00 tot 13:00
Een online workshop over hoe je jouw loopbaan kunt verkennen vanuit huis
19 augustus 2020 13:00 tot 14:30
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
25 augustus 2020 14:00 tot 15:00
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn Advanced training.
26 augustus 2020 13:00 tot 14:00
3 september 2020 12:00 tot 15:00
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
3 september 2020 13:00 tot 14:00