• Nieuws faculteit GNK

  • Jokerregeling Farmacotherapietoets aangepast

   De jokerregeling rondom de Farmacotherapietoets is aangepast. Ben je je vergeten in te schrijven voor de Farmacotherapietoets? Tot uiterlijk 4 werkdagen voor de Farmacotherapietoets, kan de joker ingezet worden. De joker krijg je 1x per studiejaar. Je kunt je joker inzetten door tot uiterlijk 23:59 uur op de laatste dag dat dit mogelijk is een e-mail te sturen naar het STIP (STIP@umcutrecht.nl).
  • Jokerregeling jaar 1 en 2 aangepast

   De termijn van de jokerregeling is aangepast. BJe hebt per studiejaar 1x de kans om je alsnog in- en/ of uit te schrijven voor een cursus, inclusief de
   toets, via het Studie-informatiepunt (STIP). Dit kan uitsluitend na de inschrijfperiode (1 week voorafgaand aan de start van de cursus) en tot uiterlijk 1 week voorafgaand aan de datum waarop de toets plaatsvindt. Je kunt je joker inzetten door een e-mail (uiterlijk 23:59 uur) te sturen naar het STIP.
  • Voorrang indeling coschappen via de studieadviseurs

   Alle tweedejaars SUMMA studenten krijgen van de JVT het rooster voor de coschappen in Apeldoorn. Ook zal de JVT jullie vragen om een voorkeur voor de indeling aan hen door te geven. In sommige gevallen is er voorrang mogelijk bij de indeling. Neem indien je verwacht hiervoor in aanmerking te komen voor eind december contact op met de studieadviseur.
  • Mentaal fit: trainen met VR

   Doe vanaf 26 januari 2024 mee aan de pilot Mentaal fit: trainen met VR en leer je eigen stresssysteem te bedienen. Kijk voor meer informatie op https://students.uu.nl/gnk/mentaal-fit-trainen-in-vrmental-fitness-training-in-vr
  • Dialoogbijeenkomst voor UMC Utrecht-studenten naar aanleiding van de onrust in de wereld

   De onrust in de wereld laat niemand onberoerd. Met name het gewelddadige conflict in het Midden-Oosten beheerst de media en het gesprek. Hoe geven we ruimte aan gevoelens van onmacht en verdriet? Hoe kunnen we elkaar daarin blijven vinden?
   Voor de studenten van het UMC Utrecht is er een dialoogbijeenkomst op vrijdag 15 december van 15.30 uur tot 17.30 uur. Om naar elkaars gevoelens en gedachten te luisteren, elkaar zo goed mogelijk te leren begrijpen en elkaar tot steun te zijn.
  RSS
 • Agenda faculteit GNK

  • 26 sep -
   5 jan

   Dagelijkse meditatie (online)

   tot
   Op werkdagen van 7.45 - 8.15, aangeboden door de UvA. Je kunt je aanmelden via https://studentmeditation.nl/daily-morning-meditations/
  • 12 dec

   Workshop Perfect of perfACT?

   tot
   In deze workshop gebruiken we Acceptance and Commitment Therapie (ACT) - een handreiking om meer ontspannen te leven op basis van wat voor jou belangrijk is.
  • 13 dec

   Training Hier en Nu

   tot
   In deze training krijg je handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is.
  • 30 jan

   Workshop Persoonlijk leiderschap: keuzes maken (NL)

   tot
   In deze training gaan we aan de slag met het proces van een keuze maken. Aan het einde van de workshop weet je wat je nodig hebt om een keuze te kunnen maken.
  • 15 feb

   Voorlichting buitenland GNK/SUMMA

   tot
   Op donderdag 15 februari van 18.00-21.00 uur vindt er een buitenlandvoorlichting voor GNK/SUMMA studenten plaats in de Blauwe collegezaal.
  RSS