• Beleid buitenlandse stages

  Voor buitenlandstages geldt het algemene reisbeleid van de UU. Zie stap 2: veiligheid in het stappenplan buitenlandse stage onder Onderwijs > Studeren in het buitenland > Stage buitenland, voor meer informatie over reisadviezen, het reisbeleid en het indienen van uitzonderingsverzoeken.

   

 • Nieuws faculteit GNK

  • Dag (van het) Uitstelgedrag - 2 juni

   Heb jij last van uitstelgedrag? De meesten van ons stellen van tijd tot tijd een taak uit. In veel gevallen is dit volkomen onschuldig, maar soms kan uitstellen ook nadelige gevolgen hebben. Het zorgt dan voor stress en vermindering van productiviteit en groei. Door het fenomeen beter te begrijpen, kan je er beter mee omgaan. Op vrijdag 2 juni (11:00 – 15:45u) organiseert het Student Support Centre de ‘Dag (van het) Uitstelgedrag’ in de botanische tuinen van het Utrecht Science Park. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan het leren begrijpen van & omgaan met uitstelgedrag.
  • Vrijwillgersvacature Slaapwacht

   Wil jij slapend een oogje in het zeil houden? In het Ronald McDonald Huis Utrecht hebben we per direct een warm, gespreid bed voor je.

  • Laatste gelegenheid SVA 1 en 2

   SVA 1 zal plaatsvinden op maandag 19 juni a.s. van 9:00-11:30 in CLZ-3. SVA 2 zal plaatsvinden op vrijdag 2 juni a.s. van 14.00-16.30 in CLZ 3.
  • Dit zijn wij live!

   Deze week start Dit zijn wij, een UMC Utrecht brede campagne over sociale veiligheid – (on)gewenst gedrag, gericht op alle studenten én medewerkers van het UMC Utrecht. Hiermee werken we aan een stimulerende, inclusieve en sociaal veilige omgeving waar we open naar elkaar zijn en het beste in elkaar naar boven halen. Dit zijn wij, dat zijn wij samen. Doe je mee? Kijk voor meer informatie op https://ditzijnwij.umcutrecht.nl/
  • Workshops tijdens de Sharing Days

   Hoe kunnen we de zorg verduurzamen? Wat is jou drive? Tijdens de Sharing Days geeft Celina Kroon een workshop op 5 juni. Samen zoeken we uit hoe het UMC Utrecht kan verduurzamen en wat we van andere sectoren kunnen leren. Meld je nu aan!
  RSS
 • Agenda faculteit GNK

  • 30 mei

   Training ‘Hier & Nu’

   tot
   In deze training gaan we in vijf avonden leren om meer in het ‘hier en nu’ te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is. Er wordt veel gelachen en je komt erachter dat we allemaal in dezelfde valkuilen trappen.
  • 13 jun

   Training ‘Hier & Nu’

   tot
   In deze training gaan we in vijf avonden leren om meer in het ‘hier en nu’ te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is. Er wordt veel gelachen en je komt erachter dat we allemaal in dezelfde valkuilen trappen.
  • 14 jun

   Medische Carrièredag

   tot
   Hoe vaak krijg jij de vraag: weet je al wat voor dokter je wilt worden? En wat antwoord je dan? Tijdens je coschappen kom je al in aanraking met vele specialismen, maar er zijn ook veel richtingen die je niet of nauwelijks ziet. Of je nu al vrij zeker denkt te zijn van de weg die je wil inslaan of dat je net als veel anderen nog zoekende bent; op woensdag 14 juni krijg je de mogelijkheid om (bijna) alle opties te ontdekken tijdens de Medische Carrièredag!
  • 20 jun

   SUMMA symposium

   tot
   Het is nu mogelijk om je voor het SUMMA-symposium van dit jaar: "Medicine in motion, an active approach in healthcare" aan te melden (20 juni, 09:00 - 17:00, gratis)! Aanmelden kan via het formulier: https://forms.gle/RNePDRciDiDFBdML9
  • 20 jun

   Workshop 'Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)

   tot
   Ben jij op zoek naar een manier om goede, weloverwogen (studie)keuzes te maken? Vraag jij je af hoe je de ‘goede keuze’ maakt en wat je kunt doen als het niet de goede keuze bleek? Hier gaan we mee aan de slag in de workshop ‘Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)'.
  RSS