Boekenlijst

Bestel je boeken met extra korting via studievereniging Scientia Una Sanitatis!
Bij het bestellen via onze pagina van Studystore wordt de korting en de contributie gelijk verrekend, zodat je de boeken extra voordelig kunt aanschaffen!

Ga naar www.susutrecht.com voor meer informatie over de vereniging en klik op de site op ‘boeken bestellen’ voor de link naar onze pagina. 

De boekenlijst van het premasterprogramma KGW studiejaar 2022-2023 is te vinden via de website van Studystore op www.studystore.nl.  

Een paar boeken op de boekenlijst worden bij meerdere cursussen gebruikt. Let er dus op dat je niet per ongeluk boeken dubbel bestelt, maar in principe houdt het bestelprogramma van Studystore daar ook rekening mee. Aangegeven wordt of de boeken verplichte of aanbevolen studiestof bevatten. Je bent niet verplicht om de boeken aan te schaffen. De boeken zijn ook te lenen in de bibliotheek (echter niet in grote aantallen).

Uiteraard ben je ook niet verplicht om de boeken via Studystore aan te schaffen. Je kunt ook bij een boekhandel naar eigen keuze de benodigde boeken bestellen. Het ISBN-nummer kun je opvragen door in de boekenlijst op Studystore bij het desbetreffende boek op “+Meer informatie” te klikken.