De boekenlijst voor studiejaar 2019-2020 is beschikbaar via Studystore. Kies voor Universiteit Utrecht (inclusief de UMC Lijst KGW) > Klinische Gezondheidswetenschappen > 2019-2020 > kies het juiste semester en vervolgens bij leermiddelenlijst de boekenlijst van jouw jaar en studierichting. Een paar boeken op de boekenlijst worden bij meerdere cursussen gebruikt of heb je al in de premaster aangeschaft. Let er dus op dat je niet per ongeluk boeken dubbel bestelt.

Uiteraard ben je niet verplicht om de boeken bij Studystore te bestellen. Je kunt ook bij een boekhandel naar eigen keuze de benodigde boeken bestellen. Het ISBN-nummer kun je opvragen door in de boekenlijst op Studystore bij het desbetreffende boek op “Meer informatie" te klikken.

Alle boeken zijn ook via de Universiteitsbibliotheek beschikbaar, een deel ook digitaal. Meer informatie via www.uu.nl/universiteitsbibliotheek

Studievereniging Sctientia una sanitatis heeft een White Label webshop bij de studystore. Via deze link kun je korting krijgen bij het bestellen van je boeken en direct lid worden!