Zoek je een gebouw?

Overzicht van de gebouwen waarvan de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen gebruik maakt.

Zoek je een contactpersoon of dienst?

Sabine van Dijk-van der Sluijs
Medewerker Onderwijszaken
E-mail: onderwijszakenkgw@umcutrecht.nl

Telefonisch bereikbaar dinsdag, donderderdag en vrijdag tel. 088 – 755 3540
Inloopspreekuur op vrijdag van 12.30-13.30 uur kamer HB 1.04 (op de 1e verdieping van het Hijmans van den Berghgebouw), m.u.v. feestdagen, vakanties.

UMC Utrecht / Onderwijscentrum
Onderwijszaken Klinische Gezondheidswetenschappen
Huispost HB 1.06
Postbus 85500
3508 GA Utrecht
 

I.v.m. het Coronavirus is het STIP momenteel alleen bereikbaar per e-mail en per telefoon. De balie is gesloten.

Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 17.00 uur telefonich bereikbaar bij studiegerelateerde vragen n.a.v. het Coronavirus.
Tel.: 088-75 53478

Voor alle andere vragen geldt dat het STIP telefonisch en per e-mail bereikbaar is tijdens reguliere openingstijden, tussen 10.45 en 13.30 uur.

Bij het Studie-informatiepunt (STIP) kun je terecht voor vrijwel alle administratieve zaken. In een beperkt aantal gevallen verwijzen wij je door naar medewerkers van Onderwijszaken.

 

 

Jaco de Fockert-Koefoed en Annemoon Bregt

E-mail: adviseurs@umcutrecht.nl (vermeld bij je vraag ook je opleiding en studentnummer)

Inloopspreekuur: maandag t/m vrijdag 12.30 - 13.30 uur in HB 1.38 en 1.39
Telefonisch spreekuur: 088 75 685 15 op maandag van 16.00 - 17.00 uur en op  vrijdag van 15.00 - 16.00 uur.

Plan online een afspraak in met een van de studieadviseurs, via: www.planzelf.nl/enterprise/bij/umcutrecht_KGW
Gezien studenten tijdelijk geen face-to-face afspraak met de studieadviseurs kunnen maken, vinden gesprekken via de telefoon of Skype plaats. Je kunt dit aangeven in het online planningssysteen.

 

Martien van den Hoek
Ambtelijk secretaris Opleidingscommissie

m.vandenhoek-2@umcutrecht.nl

Geef aan of je vraag/opmerkingen de premaster KGW of het masterprogramma Fysiotherapie, gezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals, Logopedie- of Verplegingswetenschap betreft.

 

E-mail: kgw-opleidingen@umcutrecht.nl

UMC Utrecht / Onderwijscentrum
Examen- en Toelatingscommissie Klinische Gezondheidswetenschappen
Huispost HB 1.06
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

Verzoeken voor de Examencommissie kunnen per post of per e-mail ingediend worden. Vergeet daarbij niet om je studentnummer in je verzoek te vermelden en geef aan of je verzoek de premaster KGW of het masterprogramma Fysiotherapie-, Gezondheidswetenschappen voor zorgprofessionals, Logopedie- of Verplegingswetenschap betreft.

Voor loopbaanadvies, banenoriëntatie, het bespreken van je curriculum vitae en sollicitatiebrief of het oefenen van een sollicitatiegesprek.

Afspraken: via het online afsprakensysteem op https://students.uu.nl/careerservices  

Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een fysieke afspraak te maken met de career officers. Afspraken gaan via telefonisch, via Skype of via Zoom en kun je via de online agenda inplannen. In het opmerkingen veld kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Wie: Marte Otter en Kim van den Heuvel-Taverne
Waar: kamer HB 1.11
E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl
Tel: 06-55234462

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.

Bij het Skills Lab kun je terecht als je meer wilt weten over het ontwikkelen van jouw academische vaardigheden of als je in je studie ergens tegenaan loopt. We proberen zo helder mogelijk in kaart te brengen wat er allemaal te vinden is aan trainingen, workshops, cursussen, individuele begeleiding en tools. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. Denk aan audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud van gebouwen en faciliteiten.

Wil je een storing of defect melden? Of een facilitaire dienst aanvragen? Gebruik het FSC Meldformulier voor alle facilitaire meldingen (storing/defect, aanvraag, suggestie, klacht).

Meer informatie

FSC Meldpunt
Marinus Ruppertgebouw, Leuvenlaan 19
030 253 95 95
Maandag tot en met vrijdag, 8.00 - 16.30 uur
FSC Meldformulier

Niet gevonden wat je zocht? In de A-Z Lijst vind je een overzicht van alle universitaire faciliteiten en voorzieningen.