Honoursprogramma Bachelor Geneeskunde

Jaarlijks wordt begin juni een informatiebijeenkomst over het Honoursprogramma Bachelor georganiseerd. De informatiebijeenkomst voor het Honoursprogramma Bachelor voor het cohort 2023-2025 zal in 2023 plaatsvinden tijdens blok 1.7 of 1.8. Alle eerstejaars bachelor studenten geneeskunde worden hierover geïnformeerd via deze website en via de nieuwsbrief. Datum, tijd en locatie worden ook via deze website en de nieuwsbrief bekend gemaakt. De bijeenkomst zal t.z.t. in het rooster van het betreffende blok vermeld worden als een verlengd college. Let op: het laatste uur van dit college is dus gereserveerd voor de informatiebijeenkomst over het Honoursprogramma.

De selectieprocedure start aan het eind van het eerste studiejaar met het indienen van een sollicitatie. De selectiegesprekken vinden plaats tijdens blok 2.1 en 2.2 van het tweede studiejaar. Houd de website goed in de gaten: de exacte deadline voor aanmelding wordt via de website en via de nieuwsbrief bekend gemaakt omstreeks mei.

De aanmeldingstermijn voor de selectieprocedure van het Honoursprogramma bachelor 2021-2023 is verstreken. Je kunt je niet meer aanmelden.