Het afstuderen nadert, je loopt je laatste coschappen. Speciaal voor jou is er Broodje Toekomst: 3 workshops over het maken van keuzes, het schrijven van een CV en motivatiebrief en het ontdekken van jouw unique selling point.
Tijdens de workshop staat er een lunch voor je klaar zodat je na de workshop direct weer door kunt met je coschap.

Waar wil jij de komende 40 jaar je bed voor uit komen?

Het is de meest gestelde vragen aan coassistenten; “welke kant wil jij straks op?”. Maar op basis waarvan maak jij deze belangrijke keuze? Omgevingsfactoren of eigen passie en dromen? Twijfel je weleens of de weg waarop je zit eigenlijk wel echt bij je past? Dan is het tijd om jouw ambities en drijfveren eens onder de loep te nemen.
Tijdens deze workshop kijk je op een frisse, nieuwe manier naar jouw keuzeproces.

Trainers
Claire Loots en Heleen Esser, Geneeskeuze

Eerste stap in het sollicitatieproces… de brievenronde!

Hoe schrijf je een goed CV en zorg je dat jouw brief opvalt tussen al die andere brieven? Ook de neiging om in clichés te vervallen bij het schrijven van jouw sollicitatiebrief? Wel of geen foto, en wat vind jij van een persoonlijk profiel in je CV? Wat zet je in je CV?
Je studeert bijna af, dus jouw CV kan vast wat tips en een kritische blik gebruiken.Tijdens deze workshop geven we praktische tips om je CV en brief wat extra glans te geven.

Data

Trainer
Marte Otter, Career Services, Faculteit Geneeskunde

Wat maakt jou uniek?

Natuurlijk weet je dat er anderen zijn, maar jij wil die baan binnenslepen. Hoe onderscheid jij jezelf van al die andere bijna afgestudeerde artsen? Wat moet je antwoorden als ze in een sollicitatiegesprek vragen naar waarom ze jou moeten hebben? Wat zijn jouw talenten en hoe kun je die inzetten?
Tijdens deze workshop ga je op onderzoek uit naar wat jou uniek maakt en leer je hoe je dit presenteert.

Data

Trainer
Marte Otter, Career Services, Faculteit Geneeskunde