Career Services

Wil jij meer inzicht krijgen in je drijfveren, talenten en interesses? En wil jij je gedurende je studie al voorbereiden op je toekomstige carrière? Dan ben je bij Career Services aan het juiste adres!

Op deze Career Services pagina van jouw opleiding vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, bij wie je waarvoor terecht kunt en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten.

 • Agenda Geneeskunde

  • 6 jun

   Publieksdialoog Van Hier Naar […] en De Nieuwe Utrechtse School: ‘Goed sterven in plaats van medisch overleven?’

   tot
   Van Hier Naar […] en De Nieuwe Utrechtse School organiseren op 6 juni de publieksdialoog: ‘Goed sterven in plaats van medisch overleven?’.
   Het programma en de aanmeldlink vind je op https://www.uu.nl/onderzoek/de-nieuwe-utrechtse-school/studentinitiatieven/van-hier-naar/publieksdialoog
  • 13 jun

   Training ‘Hier & Nu’

   tot
   In deze training gaan we in vijf avonden leren om meer in het ‘hier en nu’ te zijn. Je krijgt handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is. Er wordt veel gelachen en je komt erachter dat we allemaal in dezelfde valkuilen trappen.
  • 14 jun

   Medische Carrièredag

   tot
   Hoe vaak krijg jij de vraag: weet je al wat voor dokter je wilt worden? En wat antwoord je dan? Tijdens je coschappen kom je al in aanraking met vele specialismen, maar er zijn ook veel richtingen die je niet of nauwelijks ziet. Of je nu al vrij zeker denkt te zijn van de weg die je wil inslaan of dat je net als veel anderen nog zoekende bent; op woensdag 14 juni krijg je de mogelijkheid om (bijna) alle opties te ontdekken tijdens de Medische Carrièredag!
  • 20 jun

   SUMMA symposium

   tot
   Het is nu mogelijk om je voor het SUMMA-symposium van dit jaar: "Medicine in motion, an active approach in healthcare" aan te melden (20 juni, 09:00 - 17:00, gratis)! Aanmelden kan via het formulier: https://forms.gle/RNePDRciDiDFBdML9
  • 20 jun

   Workshop 'Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)

   tot
   Ben jij op zoek naar een manier om goede, weloverwogen (studie)keuzes te maken? Vraag jij je af hoe je de ‘goede keuze’ maakt en wat je kunt doen als het niet de goede keuze bleek? Hier gaan we mee aan de slag in de workshop ‘Keuzes maken (Persoonlijk leiderschap)'.
  RSS
 • Agenda Career Services

  RSS

Binnen de faculteit Geneeskunde worden alumniactiviteiten georganiseerd. Heb je daar ideeën voor of wil je op een andere manier iets voor je opleiding betekenen, je ervaringen delen met studenten of ben je op zoek naar een stagiair(e)? Laat het dan aan ons weten. Je kunt ons bereiken via careerofficer@umcutrecht.nl.