Career Services

Wil jij meer inzicht krijgen in je drijfveren, talenten en interesses? En wil jij je gedurende je studie al voorbereiden op je toekomstige carrière? Dan ben je bij Career Services aan het juiste adres!

Op deze Career Services pagina van jouw opleiding vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, bij wie je waarvoor terecht kunt en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten.

 • Agenda Geneeskunde

  • 26 sep -
   5 jan

   Dagelijkse meditatie (online)

   tot
   Op werkdagen van 7.45 - 8.15, aangeboden door de UvA. Je kunt je aanmelden via https://studentmeditation.nl/daily-morning-meditations/
  • 12 dec

   Workshop Perfect of perfACT?

   tot
   In deze workshop gebruiken we Acceptance and Commitment Therapie (ACT) - een handreiking om meer ontspannen te leven op basis van wat voor jou belangrijk is.
  • 13 dec

   Training Hier en Nu

   tot
   In deze training krijg je handvaten om je minder door je gedachten en emoties te laten meevoeren en je krijgt helder wat voor jou echt belangrijk is.
  • 30 jan

   Workshop Persoonlijk leiderschap: keuzes maken (NL)

   tot
   In deze training gaan we aan de slag met het proces van een keuze maken. Aan het einde van de workshop weet je wat je nodig hebt om een keuze te kunnen maken.
  RSS
 • Agenda Career Services

  • 4 dec

   Training Transferable Skills (Engelstalig)

   tot
   Wil je een werkgever overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan? Dan is het belangrijk dat je goed kunt verwoorden wat jouw transferable skills zijn.
  • 5 dec

   Online training LinkedIn Advanced (Nederlandstalig)

   tot
   Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering via LinkedIn is dan onmisbaar! Volg de LinkedIn Advanced training en leer hoe je LinkedIn écht voor je kunt laten werken.
  • 6 dec

   Training Bewust & effectief werken (Engelstalig)

   tot
   In deze training ga je aan de slag met modellen en inzichten op het gebied van timemanagement. De training helpt je om gericht te werken en stress te verminderen.
  • 7 dec

   Training Zelfanalyse voor loopbaanoriëntatie (Nederlandstalig)

   tot
   Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past? In deze training gaan we op onderzoek uit om te kijken welke richting écht bij jou past.
  • 8 dec

   Training Transferable Skills (Nederlandstalig)

   tot
   Wil je een werkgever overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan? Dan is het belangrijk dat je goed kunt verwoorden wat jouw transferable skills zijn.
  RSS

Binnen de faculteit Geneeskunde worden alumniactiviteiten georganiseerd. Heb je daar ideeën voor of wil je op een andere manier iets voor je opleiding betekenen, je ervaringen delen met studenten of ben je op zoek naar een stagiair(e)? Laat het dan aan ons weten. Je kunt ons bereiken via careerofficer@umcutrecht.nl.