Wil je op de hoogte blijven van de laatste (stage) vacatures en/of bijbanen in jouw werkveld? Word dan lid van de groep Career Services Faculteit Geneeskunde op LinkedIn. Zo bouw je gelijk een professioneel netwerk op.

Stages binnen het curriculum

Met een stage krijg je de kans om wat je in je opleiding hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je doet nieuwe ervaringen op en je ervaart of het werk dat je hebt gekozen goed bij je past. Lees meer over stage.

Extra-curriculaire stages

Je kunt kijken of er interessante stages staan in het stageoverzicht van Career Services. Bedrijven en organisaties plaatsen hierin hun stages en afstudeeropdrachten die geschikt zijn voor studenten van diverse opleidingen. Deze stages kun je echter niet binnen de opleiding volgen en worden ook niet vermeld op je cijferlijst. Je kunt er wel extra werkervaring mee opdoen en je netwerk mee uitbreiden. 

Vacatures uit UU-netwerk

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Daarnaast delen we geregeld vacatures via onze FB pagina.

Bijbanen

De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank. Je komt hier o.a. de volgende klussen tegen:

  • Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Orientation Day International Students en Marathon Science Park
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 9,50 bruto per uur.