Je curriculum vitae (cv) laat zien wie je bent en wat je gedaan hebt aan opleidingen, werk en nevenactiviteiten. Met een duidelijk cv maak je een goede eerste indruk bij een potentiële werkgever. Stem je cv af op de functie. Maak voor jezelf een soort databank van je ervaringen en selecteer per sollicitatie de relevante elementen. Kijk ook bij de tips voor solliciteren.

Hoe maak je een krachtig cv? Bekijk de video.

Je kunt je curriculum vitae en je sollicitatiebrief laten checken door de career officer van jouw faculteit. Ook kun je een gesprek inplannen met één van de career officers die voor verschillende faculteiten werken. Neem je cv, sollicitatiebrief en de vacature mee naar het gesprek en doe vooraf de career check. Neem de resultaten daarvan ook mee.  

Marte Otter

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

E-mail: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Op woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur kan een afspraak worden gemaakt met Linda Hofstra een voor cv check.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!

Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt. 

Let op: 

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.