Aan het eind van je bachelor moet je misschien solliciteren voor een master, stage of bijbaan. Voor een check van je CV, het oefenen van een sollicitatiegesprek of het bespreken van je carrièrevragen kun je bij de career officer terecht. Hieronder kun je direct een afspraak maken.

MARJOLEIN BOVENS WISSE

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

Email: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

Op woensdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur kan een afspraak worden gemaakt met Linda Hofstra voor een cv check.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!

Career Officers Arjen Van Vliet, Jacky Limvers, Rutger-Jan Scholtens and Iris Nieuwenhuizen

Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen (onder REFLECT): je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt. 

Let op: 

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.