Afspraak career officer

Aan het eind van je bachelor moet je misschien solliciteren voor een master, stage of bijbaan. Voor een check van je CV, het oefenen van een sollicitatiegesprek of het bespreken van je carrièrevragen kun je bij de career officer terecht. Hieronder kun je direct een afspraak maken.

Marte Otter

Marte Otter

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

Email: careerofficer@umcutrecht.nl

Michelle Ritman

Michelle Ritman

Career Officer faculteit Geneeskunde

Hijmans van den Berghgebouw, kamer 1.11

Email: careerofficer@umcutrecht.nl

Afspraken: via onderstaande kalender. Indien er geen geschikt tijdstip in het overzicht staat, stuur dan een mail naar careerofficer@umcutrecht.nl

CV checks kunnen ook ingepland worden bij Linda Hofstra, Leontien Emmen en Amy Eyssen. Hun beschikbaarheid is zichtbaar in de online agenda hieronder.

Sluit je aan bij de Career Services – Faculty of Medicine (Geneeskunde) Utrecht University groep op LinkedIn!

Tirsa de Vries, Rutger-Jan Scholtens, Jacky Limvers

Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.

Afspraak maken

Via onderstaande agenda kun je een afspraak maken. Zie je in het rooster geen beschikbare data? Aan het eind van elke week worden de nieuwe afspraakmogelijkheden online gezet. Of kijk bij het overzicht met trainingen: je zou ook eerst een training kunnen volgen voordat je een afspraak maakt. 

Let op: 

  1. Kies een afspraaktype en kies daarna een tijdstip of selecteer bij 'toon alle beschikbare tijden', indien gewenst, een specifieke career officer. 
  2. Doe altijd eerst de career check en neem de resultaten daarvan mee naar het gesprek.