• Nieuws faculteit GNK

  • Financiële compensatie bij studievertraging door overmacht

   Heb je in studiejaar 2022-2023 studievertraging opgelopen? Dan is er misschien financiële compensatie mogelijk, ook wel afstudeersteun genoemd. Het indienen van een digitale aanvraag kan tot en met 31 januari 2024 via Osiris Zaak.
  • Jonge (aanstaande) dokters opgelet!

   Ook dit jaar organiseert De Jonge Dokter weer het Foutenfestival. Het symposium zal plaatsvinden op zaterdag 18 november en tijdens deze dag zal het bespreken van- en omgaan met medische fouten centraal staan.
  • Tijdelijke Studielandschappen bij de Computerleerzalen en in het MiCafé

   Bij de Computerleerzalen (G.01) en in het MiCafé zijn tijdelijke Studielandschappen ingericht waar je kunt studeren. Dit kan dagelijks van 8.00 uur tot 21.30 uur. Het is niet de bedoeling studenten op de vierde verdieping van het Studielandschap gaan zitten en gebruik maken van het middengebied en de belcellen. Beide zijn gereserveerd medewerkers van het Onderwijscentrum.
  • Ontmoet jouw nieuwe studentassessor: Lindsey

   Kende jij het begrip studentassessor al? Het is je medestudent die één jaar lang alle studenten in het UMC Utrecht vertegenwoordigt in het Managementteam van het Onderwijscentrum. Voor deze full time job zette masterstudent Lindsey haar studie een jaar stop. Sinds de start van het Academisch Jaar is zij de nieuwe studentassessor in het UMC Utrecht. Wie is ze en welke impact gaat ze voor jou maken?
  • Bachelorstudenten gezocht voor begeleiden meeloopdagen

   Ook dit jaar worden er weer meeloopdagen georganiseerd om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. Jullie hulp is daarbij hard nodig! Lijkt het je leuk om een scholier een dagje op sleeptouw te nemen en een beter idee te geven van de studie Geneeskunde in Utrecht? Meld je dan nu aan!
  RSS
 • Agenda faculteit GNK

  • 26 sep -
   5 jan

   Dagelijkse meditatie (online)

   tot
   Deze dagelijkse online meditatie momenten (op werkdagen van 7.45 - 8.15)worden aangeboden door de Universiteit van Amsterdam. Studenten van de Universiteit Utrecht zijn uitgenodigd om mee te doen. Je kunt je aanmelden via https://studentmeditation.nl/daily-morning-meditations/
  • 2 okt

   Introductiecollege en voorlichtingsmarkt keuzecursussen

   tot
   Op maandag 2 oktober is er een introductiecollege en voorlichtingsmarkt voor bachelor jaar 2 studenten over de keuzecursussen.
  • 2 okt

   Honoursprogramma Master

   tot
   Op 2 oktober a.s. is er een Honoursprogramma Master bijeenkomst met gastdocent Dr. T. Bolt (Erasmus MC) in de Colloquiumzaal van de afdeling Pathologie.
  • 9 okt -
   3 nov

   Inschrijving keuzecursussen Geneeskunde bachelor jaar 2

   tot
   Van maandag 9 oktober t/m vrijdag 3 november 2023 kun je je inschrijven voor de keuzecursussen van bachelor jaar 2 Geneeskunde.
  • 9 okt

   Verruim je horizon! Iets anders dan arts met een diploma Geneeskunde

   tot
   Ben je benieuwd wat voor werk je kunt doen als je geen arts wilt worden? Dan is dit online event perfect voor jou. 6 geneeskunde-alumni vertellen over hun werk en loopbaan.
  RSS