Carrièreperspectieven

Via de alumnitool van LinkedIn kun je een goed overzicht krijgen van mogelijke carrières na jouw opleiding. Ook kun je gemakkelijk contact leggen met alumni van je opleiding of daarbuiten. Veel afgestudeerden hebben een LinkedIn profiel en kunnen je helpen met jouw vragen over je carrière. Ze delen graag hun ervaringen. Onderstaande video legt uit hoe de alumnitool werkt en hoe je via jouw zoekcriteria de voor jou relevante carrière-informatie krijgt.

Als je het fijner vindt om hier met iemand over te praten dan kun je altijd een loopbaangesprek inplannen met een van de career officers.

Meer weten over hoe je LinkedIn kunt inzetten om te netwerken en het meteen in de praktijk brengen? Volg de gratis training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken van Career Services. 

De master heeft mij geholpen om methodologische vaardigheden te ontwikkelen en continu te reflecteren op mijn werk. Ook heb ik geleerd hoe ik kennis kan delen.

Roderick van Wondergem
docent/onderzoeker binnen Fontys Paramedische Hogeschool

"Ik ben in 2010 afgestudeerd als klinisch gezondheidswetenschapper, richting fysiotherapiewetenschappen. Mijn huidige functie is docent/onderzoeker binnen Fontys Paramedische Hogeschool. Binnen de opleiding fysiotherapie geef en ontwikkel ik onderwijs gericht op motorische controle, de neurologisch patiënt en praktijkgericht onderzoek. Naast mijn rol als docent ben ik bezig met mijn promotieonderzoek RISE bij De Hoogstraat Revalidatie waarin we onderzoek doen naar het beweeggedrag van mensen na een eerste beroerte. 

De master heeft mij geholpen om methodologische vaardigheden te ontwikkelen en continu te reflecteren op mijn werk. Ook heb ik geleerd hoe ik kennis kan delen. De master heeft me academisch leren denken en dat heeft me geholpen om in aanmerking te komen voor de functie van docent/onderzoeker. Ik heb dus tijdens mijn studie welkome vaardigheden, kennis en een attitude aangeleerd die me daadwerkelijk verder brengen."