In deUU-brede online portal van KonJoin kunnen onderzoeksprojecten worden geplaatst en opgezocht. Om toegang te krijgen maak je een account aan via je Solis ID of UMC Utrecht-account. Voor onderzoekers geldt dat je registratie deels automatisch zal verlopen omdat er direct wordt gekoppeld aan het PURE-systeem van het UMC Utrecht.

In het portal kan je zoeken naar onderzoeksprojecten of personen. Kies hiervoor de zoekmachine van de Bachelor Research Hub. Via de profielen van onderzoekers of studenten die het project hebben geplaatst of die erop reageren, kan je meer informatie vinden over en contact opnemen met de andere partij.
Als er geen project wordt aangeboden dat aansluit bij je wensen, kan je zoeken naar personen met een interessante achtergrond. Deze mensen kan je volgen via KonJoin, of je kunt direct contact opnemen per e-mail.

Onderzoeksgebieden

Ben je student en wil je graag onderzoek naar een onderwerp dat nog niet wordt aangeboden via het online portal? De speerpunten van het UMC Utrecht geven een overzicht van onderwerpen waar veel onderzoek naar verricht wordt. Je vindt er ook onderzoeksgroepen en hun expertise. Zo kun je ook direct contact opnemen met (arts-)onderzoekers die aansluiten bij jouw interesse en vragen of ze bereid zijn jou te begeleiden via de Bachelor Research Hub.