Roosters

De onderwijsroosters kunnen geraadpleegd kunnen worden via https://mytimetable.uu.nl/ of de MyUU app. Kijk hier voor meer informatie over MyTimetable en de MyUU app.

 

Tijdsindeling dag- en avondrooster
GNK Onderwijsuren
Algemene indeling dag- en avondrooster

Hiernaast zie je de tijdsindeling van het dag- en avondrooster. De tijden van de specifieke blokken per dag en datum kun je inzien via MyTimetable en via de MyUU app.

Voor vragen over de roosters of eventuele roosterwijzigingen kun je contact opnemen met het Studie-informatiepunt (STIP).

Let op: Het kan voorkomen dat toetsen worden geroosterd op een andere locatie van de UU, de tijden kunnen dan afwijken van de reguliere collegetijden. Hou er rekening mee dat een toets hierdoor om 8.30u kan beginnen.

Het onderwijs loopt van 6 september 2019 t/m 3  juli 2020.
De volgende dagen zijn door de opleiding vrij geroosterd i.v.m. vakantie/officiële feestdagen:

27 december 2019 en 3 januari 2020 (Kerstvakantie)
10 april 2020 (Goede vrijdag)

Naast deze vrije dagen kan het zijn dat er binnen de cursussen nog een onderwijsvrije dag geroosterd is. Raadpleeg hiervoor het rooster. Het onderwijs loopt t/m 5 juli 2019, maar houd er rekening mee dat er de week daarop nog wel een inlever(toets)moment is (echter geen fysiek onderwijs). Houdt er ook rekening mee dat de herkansingen van de cursussen van het 2e semester in de zomerperiode kunnen vallen (data herkansingen zijn op dit moment nog niet bekend).

In de MyUU app voor studenten vind je cijfers uit OSIRIS en je persoonlijke rooster. Jekunt de app downladen in de app stores van Android en Apple. Vervolgens log je in met de Solis-id en wachtwoord.

Cijfers

De laatste 15 cijfers die in OSIRIS zijn ingevoerd staan ook automatisch in de app. Hier kan maximaal een halve dag vertraging tussen zitten.

Rooster

Als student van de faculteit Geneeskunde moet je het rooster eenmalig in de app toevoegen. Ga naar 'rooster', klik op het tandwieltje en volg de instructies.