• Je kunt je vanaf nu inschrijven voor GW-cursussen blok 1 en 2 2020! Wil je je inschrijven voor een cursus met voorrangsregels, zorg dan dat je dit doet vóór 15 juni 12:00 uur! Voor de overige cursussen is de uiterste inschrijvingsdatum 28 juni 23.59 uur. 

  Meer informatie: students.uu.nl/gw-inschrijven

 • UU besluit - internationale stages en exchange

  In de UU nieuwsbrief van donderdag 28 mei jl. stond vermeld dat alle fysieke UU-uitwisselingsprogramma’s voor studenten in het eerste semester van het nieuwe collegejaar 2020-2020 zijn geannuleerd. Dit besluit is echter niet van toepassing op internationale stages/ keuzecoschappen.

  Graag willen we benadrukken dat voor internationale stages het huidige beleid nog steeds van kracht is. Dat houdt in dat studenten van de Universiteit Utrecht geen toestemming krijgen om te reizen voor hun studie zolang het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies afgeeft (code oranje of rood).

  We weten niet hoe de situatie rondom het virus zich de komende maanden in Nederland en het buitenland gaat ontwikkelen en wat voor invloed dit heeft op reisadviezen en reismogelijkheden. Om deze reden adviseert het International Office om waar mogelijk je plannen voor het verblijf in het buitenland te verplaatsen naar een later moment dit jaar of volgend jaar. Een perspectief over wanneer je weer kan reizen voor je studie kunnen wij helaas niet geven. Het is daarom verstandig om ook na te denken over een plan b in Nederland.

  Vanwege de aangescherpte en negatieve reisadviezen voor de gehele wereld, worden Osiris aanvragen voor buitenlandse stages voorwaardelijk goedgekeurd. Dit houdt dat in je nog geen toestemming hebt ontvangen vanuit het International Office om naar het buitenland te vertrekken. Vier weken voor aanvang van je stage beoordeelt het International Office op basis van het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken én in samenspraak met de opleiding of je toestemming krijgt om naar het desbetreffende land af te reizen.

  Zolang je geen goedkeuring hebt ontvangen om te reizen voor je studie adviseren we je nadrukkelijk om geen financiële verplichtingen aan te gaan, omdat deze kosten niet worden vergoed. Je kunt wel starten met het regelen van de logistieke zaken.

  Als je vragen hebt over dit beleid, neem dan contact op met het International Office.

   

 • Resetten wachtwoord UMC account

  Wegens telefonische drukte vragen we je om een e-mail te sturen voor het resetten van je wachtwoord: OWC owcsdict@umcutrecht.nl
  Noteer in je e-mail je gegevens en je mobiele nummer, zodat we later op een rustiger moment contact met je kunnen opnemen.

  Vergeet niet om wachtwoord.umcutrecht.nl te controleren, hiermee kun je je eigen wachtwoord op afstand resetten. Als je niet bent aangemeld voor WIM (Wachtwoord wijzigen in één minuut), kun je ons je gegevens mailen, samen met je mobiele nummer, zodat we je kunnen aanmelden.

  OWC Servicedesk

Nieuws UU

5 juni 2020
Sluit je dagelijks aan bij de nieuwe digitale studieplek
2 juni 2020
Informatie vanuit de opleiding over de laatste stand van zaken.
29 mei 2020
De kandidaten voor de universiteitsraad en faculteitsraden zijn bekend. Breng je stem uit vanaf dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni.
26 mei 2020
Informatie vanuit de opleiding over de laatste stand van zaken.

Pagina's

RSS

Agenda UU

9
jun
9 juni 2020 14:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
9
jun
9 juni 2020 15:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn Advanced training.
10
jun
10 juni 2020 13:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
10
jun
10 juni 2020 14:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je bewust en effectief thuiswerkt

Pagina's

RSS