Boekenlijst

Studievereniging Scientia Una Sanitatis (SUS)

De studievereniging van Klinische Gezondheidswetenschappen; Scientia Una Sanitatis (SUS) biedt naast 2e hands boeken, haar leden leuke en gezellige, maar ook leerzame en educatieve activiteiten die in een wisselend aanbod van online in de avonduren, als fysiek op de vrijdag na het onderwijs worden aangeboden. Het biedt studenten de mogelijkheid om in contact te komen met elkaar naast de onderwijsactiviteiten. Voor meer informatie over SUS, bezoek hier de website van SUS.

 

Boekenlijst

De boekenlijst van het eerste semester van het Premasterprogramma KGW studiejaar 2023-2024 is te vinden op de website van SUS.

Een aantal boeken op de boekenlijst wordt bij meerdere cursussen gebruikt. Let er dus op dat je boeken niet dubbel bestelt. Aangegeven wordt of de boeken verplichte of aanbevolen studiestof bevatten. Je bent niet verplicht om de boeken aan te schaffen. De meeste boeken zijn ook te lenen in de universiteitsbibliotheek (echter niet in grote aantallen).

De benodigde boeken kan je evt. ook bij een boekhandel naar eigen keuze bestellen. Het ISBN-nummer staat vermeld in de boekenlijst bij het desbetreffende boek.

 

2e handsboeken via studievereniging Scientia Una Sanitatis (SUS)

Vanuit studievereniging SUS is er de mogelijkheid om tweedehands boeken te kopen van oud-studenten. Dit kan via de Facebook-pagina van SUS. Via dit platform kan je een oproep doen voor een boek dat je nog nodig hebt en kan je ook zien welke boeken oud-studenten te koop aanbieden. Hierdoor krijgen studieboeken een tweede leven! Duurzaam en superhandig toch? Deze pagina is nog erg recent, daarom kan het zijn dat er op dit moment nog geen boeken worden aangeboden, maar houd de site in de gaten!

We wensen je veel succes en tot in het nieuwe studiejaar!