Vrije tijd en studentenleven

Scientia Una Sanitatis

De studievereniging van KGW in Utrecht is Scientia Una Sanitatis - SUS.
Zij helpen met de onderwijsinspraak op de faculteit, coördineren verschillende interessante commissies en organiseren diverse activiteiten. De activiteiten variëren van borrels tot lezingen en andere zaken. De carrièregerichte en onderwijsinhoudelijke evenementen zijn te vinden in de agenda op de studentensite.

Om op de hoogte te blijven van Scientia Una Sanitas - SUS, like de Facebookpagina via https://www.facebook.com/scientiaunasanitatisutrecht/ of kijk op meer informatie op https://www.susutrecht.com 

scientia fundus

Scientia Fundus

Scientia Fundus is de alumnivereniging voor Fysiotherapiewetenschap, master Klinische Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
Fysiotherapiewetenschappers zijn bruggenbouwers tussen de praktijk en wetenschap en Scientia Fundus is er om de bruggen tussen fysiotherapiewetenschappers te faciliteren. Door studenten en alumni in contact te brengen en te houden en door Fysiotherapiewetenschap bekendheid te geven, gaat Scientia Fundus voor sterkere bruggen tussen praktijk en wetenschap.

Meer informatie is te vinden op de website www.scientiafundus.nl. Lid worden? Schrijf je dan in via het registratieformulier rechts bovenin het scherm.