• Nieuws faculteit GNK

  • Onderbezetting studieadviseurs

   Vanwege de huidige drukte en onderbezetting bij onze studieadviseurs, zijn de wachttijden voor het plannen van een afspraak langer dan gebruikelijk. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en willen jullie graag informeren over alternatieve opties om toch de ondersteuning te krijgen die jullie nodig hebben.
  • Art of Caring 'Finativity in Care' Summer Scholing voor Zorgstudenten!

   Art of Caring heeft als doel toenadering tussen kunst en zorg te stimuleren. Onze Summerschool brengt deelnemers uit beide disciplines samen, begeleid door experts die zich op het grensvlak van kunst en zorg begeven. Dit jaar is het thema van de Summerschool “Creative research meets caring practices”. Deze week biedt jou inspiratie, kennis en geeft ruimte voor experiment om onderzoek en praktijk met kunst en zorg samen te brengen. Samen ga je aan de slag met je eigen onderzoek of ontwerp met als doel: het opdoen van nieuwe inzichten, persoonlijke groei en het bouwen van duurzame bruggen tussen de kunst- en zorgsector.
  • Hulp nodig bij statistiek vragen afstudeeronderzoek? UU biedt gratis scriptiesupport!

   Studenten die hulp nodig hebben bij de dataverwerking of analyse van hun onderzoeksresultaten bij het afstuderen kunnen hier gratis 1-op-1 statistiek begeleiding bij krijgen. de UU biedt hiervoor tot 4 uur ondersteuning aan. Kijk voor meer informatie op:
   https://students.uu.nl/begeleiding-en-ontwikkeling/skills-lab/scriptie-suppor
  • Terugblik Statistiek bijeenkomst georganiseerd door SUS

   De statistiekochtend op 24 mei is erg goed bevallen, er waren circa 16 studenten aanwezig. Een aantal reacties van studenten die aanwezig waren. De studievereniging is van plan volgend jaar wederom een statistiekbijeenkomst te organiseren.
  • Wij presenteren......Het nieuw SUS bestuur collegejaar 2024-2025

   We zijn erg blij dat er een volledig SUS-bestuur is voor het komende collegejaar! In de komende periode zullen zij zich verder voorstellen.
  RSS
 • Agenda faculteit GNK

  Geen evenementen gepland.

  RSS