Nieuws GEO

19 september 2019
Meld je nu aan voor de Sustainable Business Challenge 2019
13 september 2019
In period 2 the Urban Futures Studio organises the fourth edition of the exciting mixed classroom about imagining the future.
13 september 2019
Do you like learning new things and meeting interesting people? Come to the free events of Studium Generale.
3 september 2019
Sign up to be a Buddy at BuddyGoDutch!
25 juli 2019
In de nieuw ontwikkelde Utrecht 2040 game krijg je als speler duurzaamheids-challenges voorgeschoteld die je direct aan kunt gaan.

Nieuws UU

universiteitslied
20 september 2019
Stel je voor dat jouw lied straks door de Domkerk klinkt
De Universiteit Utrecht is trots op haar studenten
Alcoholvrije dranken
2 september 2019
Borrels en evenementen in en rondom universiteitsgebouwen zijn tijdens kantoortijd (tot 17.00 uur) alcoholvrij.
Bord rookvrij terrein
2 september 2019
De binnentuinen en het binnenplein van de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad zijn vanaf nu geheel rookvrij.
Bord rookvrij terrein
26 augustus 2019
Het vernieuwde Leuvenplein is vanaf nu geheel rookvrij. Roken kan in de rookabri die aan de Leuvenlaan staat.

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media