Nieuws GEO

23 mei 2019
De Undergraduate Awards en de Student Research Conference zijn om excellente bachelorstudenten in het zonnetje te zetten.
21 mei 2019
UtrechtInc Students is looking for five well-organized, proactive, board members.
Faculteitsraadverkiezing
9 mei 2019
Op 29 april heeft de Kiescommissie van de Faculteit Geowetenschappen de kandidatenlijsten voor de nieuwe Faculteitsraad Geowetenschappen vastgesteld.
29 april 2019
De opleiding SGPL wil graag jouw mening horen over Engels als taal in de bachelor SGPL, en nodigt je daarom uit voor een lunch gesprek hierover.
25 april 2019
Stem op aardwetenschapper Lennart de Groot, die is genomineerd als New Scientist Wetenschapstalent 2019.

Nieuws UU

Avin Ghedri (links): UU-studente en winnaar ECHO Award 2018 en Ingrid van Engelshoven (rechts): Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
20 juni 2019
Dit jaar zijn drie studentes van de Universiteit Utrecht voorgedragen en twee genomineerd voor de ECHO Award. Één UU-studente is genomineerd voor de UAF-Award.
19 juni 2019
UU-studenten krijgen korting
18 juni 2019
Op 4 oktober: lezingen, interviews, experimenten, kunst, muziek, dansen én gezelligheid in TivoliVredenburg
14 juni 2019
Ga direct naar Studielink, of lees eerst de informatie op www.uu.nl/studenten/herinschrijven

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media