• Agenda GEO

• 27 mei

College tour – Thema Ruimtelijke toekomst van Nederland

tot
      Tijdens deze avond krijg jij als aankomend geograaf of planoloog de gelegenheid om met een aantal deskundigen over het thema Ruimtelijke toekomst van Nederland in discussie te gaan en vragen te stellen.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor de agenda van de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun agenda.

Universiteit Utrecht in sociale media