Agenda UU

aug
21 augustus 2019 13:00 - Career Services
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?
aug
29 augustus 2019 12:00 -
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
2 september 2019 16:00 -
Op 2 september wordt de Opening van het Academisch Jaar feestelijk gevierd in de Domkerk
13 september 2019 09:30 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
16 september 2019 14:00 - Career Services
Weet je niet precies wat er bij je past? Blijf je twijfelen?

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor de agenda van de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun agenda.

Universiteit Utrecht in sociale media