Agenda UU

21 juni 2019 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar.
25 juni 2019 19:00 -
De film 'I, Daniel Blake' wordt ingeleid door prof. dr. Patrizia Zanoni.
27 juni 2019 12:30 -
Op donderdag 27 juni vkun je in zaal 1.22 in het David de Wiedgebouw deelnemen aan een workshop ‘Stoppen met roken’.
2 september 2019 16:00 -
Op 2 september wordt de Opening van het Academisch Jaar feestelijk gevierd in de Domkerk
9 oktober 2019 17:00 -
Vrijwel alle masterprogramma's van de universiteit geven voorlichting

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor de agenda van de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun agenda.

Universiteit Utrecht in sociale media