Agenda UU

20 mei 2020 15:00 - Career Services
Meld je aan voor de Future-proof Skills workshops in mei/juni
27 mei 2020 13:00 - Career Services
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn basics training.
2 juni 2020 14:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
3 juni 2020 12:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
4 juni 2020 13:30 - Career Services

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor de agenda van de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun agenda.

Universiteit Utrecht in sociale media