Nieuws GEO

23 mei 2019
De Undergraduate Awards en de Student Research Conference zijn om excellente bachelorstudenten in het zonnetje te zetten.
21 mei 2019
UtrechtInc Students is looking for five well-organized, proactive, board members.
Faculteitsraadverkiezing
9 mei 2019
Op 29 april heeft de Kiescommissie van de Faculteit Geowetenschappen de kandidatenlijsten voor de nieuwe Faculteitsraad Geowetenschappen vastgesteld.

Nieuws UU

14 juni 2019
Ga direct naar Studielink, of lees eerst de informatie op www.uu.nl/studenten/herinschrijven
Bord parkeerplaats
14 juni 2019
Voor de P+R-parkeergarage blijft het tarief ongewijzigd
13 juni 2019
Studenten beoordelen de studentensite gemiddeld met een 7,4

Agenda UU

17 juni 2019 13:00 - Career Services
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
18 juni 2019 13:00 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.
19 juni 2019 09:30 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws en agenda.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media