Nieuws GEO

Praat mee over de toekomst van de universiteit
18 mei 2020
Schrijf je in voor de scriptieprijs Delfland 2020.
18 mei 2020
Tijdens een virtuele stagemarkt kom jij alles te weten over stagelopen bij Esri!

Nieuws UU

20 mei 2020
Beheer je een team, of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is deze informatie mogelijk belangrijk voor je.
Praat mee over de toekomst van de universiteit
19 mei 2020
Studenten konden zich tot 7 mei verkiesbaar stellen voor de universiteitsraad en faculteitsraden.

Agenda UU

mei jun
20 mei 2020 15:00 - Career Services
Meld je aan voor de Future-proof Skills workshops in mei/juni
jun
2 juni 2020 14:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je jezelf voorbereid op een sollicitatiegesprek
jun
3 juni 2020 12:00 - Career Services
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws en agenda.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media