Nieuws & agenda

• Nieuws GEO

• Lees mee met One Book One Campus

Voor het project One Book One Campus nodigen we iedereen op de universiteit uit om in de diversiteitsmaand de bekroonde roman Meisje, vrouw, anders van Bernardine Evaristo te lezen.
    • Volg cursussen aan de TU/e of WUR via EduXchange

Wil jij een vak volgen bij een andere universiteit, zonder al het papierwerk dat daarbij komt kijken? Kijk dan op EduXchange welke cursussen je kunt doen aan de TU/e en WUR.
    • Betweter Festival 2022

Het Betweter Festival is een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek.
    RSS Meer nieuws
  • Agenda GEO

Geen evenementen gepland.

RSS Meer agenda

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws en agenda.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media