Nieuws GEO

25 juli 2019
In de nieuw ontwikkelde Utrecht 2040 game krijg je als speler duurzaamheids-challenges voorgeschoteld die je direct aan kunt gaan.
25 juni 2019
Informatie voor de bachelor SGPL over het bestellen van de boeken voor periode 1 (2019-2020).
20 juni 2019
In de zomer heeft het pand aan de Bolognalaan 101 andere openingstijden dan gebruikelijk.

Nieuws UU

23 augustus 2019
Ga direct naar Studielink, of lees eerst de informatie op www.uu.nl/studenten/herinschrijven
22 augustus 2019
Apply for one of our Master’s honours programmes
22 augustus 2019
Bij Parnassos kun je voor een zacht prijsje leuke cursussen volgen

Agenda UU

aug
29 augustus 2019 12:00 - Career Services
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
2 september 2019 16:00 -
Op 2 september wordt de Opening van het Academisch Jaar feestelijk gevierd in de Domkerk
13 september 2019 09:30 - Career Services
Deze interactieve training helpt je om gericht aan het werk te gaan en daarmee stress te verminderen.

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws en agenda.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media