Nieuws GEO

6 juli 2020
Boeken bestellen voor blok 1 in 2020-2021.
18 juni 2020
In de duurzaamheidsmonitor lees je welke stappen er zijn gezet om de universiteit te verduurzamen.
29 mei 2020
Kom studeren in Groningen! Wij denken dat onze master Landschapsgeschiedenis aansluit op je huidige studie SGPL.

Agenda GEO

8 september 2020 13:00 tot 17:00
Vooraankondiging Welcome back bijeenkomst dinsdag 8 september 2020 voor 2de en ouderejaars studenten SGPL .

Nieuws UU

4 augustus 2020
De rector magnificus reikt elk jaar tijdens de Opening van het Academisch Jaar twee studentenprijzen uit. Inmiddels zijn de genomineerden bekend.
28 juli 2020
Als student maak je nu gebruik van UU-Gmail voor je universitaire e-mail. Vanaf 1 augustus 2020 gaat dit veranderen: je krijgt vanaf dan een Solis-mailbox.
Multifunctional printer
27 juli 2020
Alle multifunctionals worden vervangen tussen nu en 14 augustus.

Agenda UU

12 augustus 2020 11:00 tot 12:00
Ga je binnenkort solliciteren? Online profilering is dan onmisbaar. Volg de LinkedIn basics training.
13 augustus 2020 14:00 tot 15:00
Een online workshop over hoe je een effectief cv opstelt en een aantrekkelijke sollicitatiebrief schrijft
18 augustus 2020 11:00 tot 13:00
Een online workshop over hoe je jouw loopbaan kunt verkennen vanuit huis

SGPL

De opleiding heeft een eigen SGPL Facebookpagina waarop je je kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

V.U.G.S. & EGEA

De Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.) ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal (bijv. met verenigingsfeesten) als inhoudelijk (bijv. met de aanschaf van boeken of met contacten voor stages). Bekijk de V.U.G.S. website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Als je je aansluit bij de Utrechtse afdeling van de European Geography Association (EGEA) verbreed je niet alleen je netwerk hier aan de universiteit, maar kun je ook in contact komen met geografiestudenten uit heel Europa. Je kunt zowel deelnemen aan Utrechtse activiteiten, als die van andere afdelingen. Op de EGEA website vind je hun nieuws en agenda.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media