Alumni

Vanaf je afstuderen ben je alumnus / alumna van de Universiteit Utrecht. Er zijn verschillende manieren om in contact te blijven met - andere alumni van - je opleiding en de universiteit.

Netwerken opleiding

Er worden speciale activiteiten georganiseerd zodat je in contact kunt blijven met de opleiding en andere afgestudeerde sociaal geografen en planologen. Bijvoorbeeld een lezingencyclus, excursies en (eens in de vijf jaar) een alumnidag. Omdat het belangrijk is als alumni om in contact te staan met het werkveld en jij zo op jouw beurt helpt om de studie op niveau te houden. Door middel van stages of gastcolleges bijvoorbeeld. Lees meer over de activiteiten en netwerkmogelijkheden voor alumni Sociale geografie en planologie. Je kunt ook lid worden van hun LinkedIn alumnigroep. Verder vind je op de website van studievereniging V.U.G.S. informatie voor en over alumni.

Netwerken universiteit

Je wordt automatisch opgenomen in het adressenbestand van het Utrechts Universiteitsfonds en krijgt informatie over aankomende evenementen die zij en het Jonge Alumni Netwerk organiseren voor -net- afgestudeerden.

  • Het Utrechts Universiteitsfonds (U-fonds / Alumnibureau) maakt contact tussen de universiteit en haar alumni en alumni onderling mogelijk. Je ontvangt van hen minimaal één keer per jaar gratis het alumnimagazine Illuster per post. Drie keer per jaar zelfs, als je vriend wordt voor een jaarlijkse bijdrage. Deze wordt goed besteed! Bovendien profiteer je dan van aantrekkelijke kortingen. En zit je zo in het netwerk van Geowetenschappen, zodat je op de hoogte blijft van activiteiten speciaal voor alumni van deze faculteit.
  • Het Jonge Alumni Netwerk (JAN) helpt je op een informele manier je netwerk en kennis uitbreiden.
  • Als je niet in Utrecht of omstreken woont, zijn er ook regionale en internationale netwerken voor alumni.