Vacatures en bijbanen

Geobaan

Tijdelijk werk, detacheringen, korte opdrachten. Als je met weinig ervaring aan de slag wilt, zijn dit goede mogelijkheden om voet aan de grond te krijgen op de arbeidsmarkt. GeoBaan detachering is gespecialiseerd in tijdelijk werk voor sociaal geografen en planologen. Het bureau kent de weg naar overheden en bedrijven die voor een beperkte periode versterking nodig hebben. Daarmee kun je je voordeel doen. Je bouwt werkervaring op en verdient een goed starterssalaris. GeoBaan detachering is een initiatief van Dimensus Beleidsonderzoek, Stichting Toegepast Geografisch Onderzoek en Universiteit Utrecht.

V.U.G.S. Carrière

Op de website van V.U.G.S (Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten) kun je terecht, wanneer je opzoek bent naar een stage of vacature of wanneer je simpelweg nieuwsgierig bent naar diverse bedrijven binnen het vakgebied van Sociale Geografie en Planologie. In samenwerking met het departement houdt V.U.G.S. haar aanbod aan stages en vacatures zo volledig mogelijk en ook houden ze je op de hoogte van allerlei carrière-gerelateerde activiteiten die door V.U.G.S., de universiteit of door externe bedrijven worden georganiseerd.

Vacatures uit UU-netwerk

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Daarnaast delen we geregeld vacatures via onze Facebook- en LinkedIn pagina.

Bijbanen

De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank. Je komt hier o.a. de volgende klussen tegen:

  • Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Orientation Day International Students en Marathon Science Park
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds
  • (Online) begeleiding van middelbare scholieren bij Student Op School

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 14,- bruto per uur.