Welkom bij je premastersprogramma

Om je snel thuis te laten voelen bij de faculteit Geowetenschappen is er op 4 september voor alle nieuwe pre-masterstudenten een introductiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle informatie die je nodig hebt om als nieuwe student aan de faculteit Geowetenschappen een goede start te maken.

Bijeenkomsten

  • Pre-masterstudenten Sociale Geografie en Planologie: Maandag 4 september tussen 13.15-15.00 uur in het Koningsbergergebouw, Budapestlaan 4b, zaal Pangea.
  • Pre-masterstudenten Aardwetenschappen, Global Sustainability Science en Natuurwetenschap- en Innovatiemanagement: Dinsdag 5 september tussen 09.00-09.45 uur in de Van Lier en Egginkzaal, Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8. Aansluitend is er van 10.00-10.45 uur een bijeenkomst in het Van Unnikgebouw, Heidelberglaan 2, zaal 202.

In principe komen in het introductieprogramma de volgende zaken aan bod:

  • Wat houdt het pre-mastertraject in?
  • Roosters eerste vakken
  • Regels en richtlijnen van de opleiding
  • Wegwijs in Universiteit Utrecht
  • Jouw vragen

Boeken en readers

In de onderwijscatalogus vind je de cursusbeschrijving en welke studiematerialen nodig zijn. Boeken zijn eventueel te bestellen via de studievereniging (Helix, Storm, UAV of VUGS). Indien een cursus gebruik maakt van een reader, dan is deze te bestellen +/- een week voor aanvang via https://uu.xeroxwebwinkel.nl.

Roosters

Ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus wordt het definitieve rooster beschikbaar gemaakt via MyTimeTable. Je kunt al wel het timeslot van de cursus bekijken in de onderwijscatalogus.

Solis ID en IT voorzieningen 

Je Solis ID is jouw gebruikersnaam voor de meeste voorzieningen van de universiteit. Je ontvangt de informatie hierover bij de start van het programma. Meer informative over IT voorzieningen zoals UU Gmail, Blackboard, software en WiFi vind je hier.