Bij je studieadviseur kun je terecht met vragen over je opleiding. Jouw studieadviseur is die van de bacheloropleiding waar je staat ingeschreven. (De milieuopleidingen en Natuurwetenschap en innovatiemanagement vallen onder Innovatie-, milieu- en energiewetenschappen.) Neem in elk geval contact met de adviseur op als je vertraging dreigt op te lopen, om welke reden dan ook.

Student Affairs Geosciences beantwoordt de praktische vragen over je programma. De Studentenservice (Universiteit Utrecht) geeft informatie over veel zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben, zoals bijvoorbeeld inschrijving, studiefinanciering en studeren met een handicap.

Almar de Ronde 
Email Studieadviseur.AW@uu.nl
Telefoon 030 253 5152
Adres Koningsbergergebouw (kamer 1.20F)

Inloopspreekuur maandag 13.00 - 15.00 uur
Spreekuur op afspraak
Afwezig vrijdag

Je kunt bij de studieadviseur terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact op.

Pieter Louwman 
Email P.A.Louwman@uu.nl
Telefoon 030 253 2349
Adres Koningsbergergebouw (kamer 1.20E)

Inloopspreekuur maandag & woensdag 13.00 - 14.00 uur
Spreekuur op afspraak via zijn telefoon of het secretariaat: 030 253 2359
Afwezig donderdag

Je kunt bij de studieadviseur terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact op.

drs. Jos Bierbooms / Vera Cortenraede MSc 
Email studieadviseur.sgpl@uu.nl
Telefoon 030 253 3251 / 030 253 3206 
Adres Koningsbergergebouw (kamer 1.20D)

Inloopspreekuur Vera: maandag 13.00 -14.00 uur | Jos: donderdag 13.00 - 14.00 uur
Spreekuur op afspraak via email/telefoon of secretariaat: 030 253 1399

Je kunt bij een van de studieadviseurs terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg de studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact op.

Bij Student Affairs Geosciences kun je terecht met vragen over onderwijs, roosters, studievoortgangsoverzicht, tentamens, vrijstellingen, studeren in het buitenland en het aanvragen van je diploma. Check altijd eerst of het antwoord op je vraag op deze site staat.

Bezoekadres Koningsbergergebouw (1e verdieping)
Budapestlaan 4a-b
584 CD Utrecht
Telefoon (030) 253 9559
E-mail studentaffairs.geo@uu.nl (vermeld je naam, opleiding en studentnummer)

Openingstijden

Student Affairs is op werkdagen geopend en telefonisch bereikbaar van 10.30 tot 11.30 en 12.30 tot 14.30 uur.

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.