Bij je studieadviseur kun je terecht met vragen over je opleiding. Jouw studieadviseur is die van de bacheloropleiding waar je staat ingeschreven. (De milieuopleidingen en Natuurwetenschap en innovatiemanagement vallen onder Innovatie-, milieu- en energiewetenschappen.) Neem in elk geval contact met de adviseur op als je vertraging dreigt op te lopen, om welke reden dan ook.

Student Affairs Geosciences beantwoordt de praktische vragen over je programma. De Studentenservice (Universiteit Utrecht) geeft informatie over veel zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben, zoals bijvoorbeeld inschrijving, studiefinanciering en studeren met een handicap.

Almar de Ronde

Victor J. Koningsbergergebouw
Budapestlaan 4B
3584 CD Utrecht
Kamer 1.20F
Email: Studieadviseur.AW@uu.nl
Tel: (030) 253 5152

Almar de Ronde heeft inloopspreekuur op maandag tussen 13:00-15:00 uur. Daarbuiten houdt hij alleen spreekuut op afspraak. Hij is op vrijdag afwezig. 

Je kunt bij Almar terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact met hem op.

Pieter Louwman

Victor J. Koningsbergergebouw
Budapestlaan 4B
3584 CD  Utrecht
Kamer 1.20E
E-mail: P.A.Louwman@uu.nl
Tel: (030) 253 2349

Pieter Louwman is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Hij houdt open spreekuur op maandag en woensdag van 13:00 tot 14:00 uur. Als je hem op een ander moment wilt spreken, maak dan een afspraak via het secretariaat: (030) 253 2359, Van Unnikgebouw kamer 10.20.

Je kunt bij Pieter terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact met hem op.

Jos Bierbooms

Willem C. van Unnikgebouw
Heidelberglaan 2
3584 CS Utrecht
Kamer 3.01
E-mail: J.Bierbooms@uu.nl
Telefoon: (030) 253 3251

Jos Bierbooms is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur. Voor een korte vraag kun je hem altijd bellen of aanspreken. Als je hem langer wilt spreken, maak dan een afspraak.

Je kunt bij Jos terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Als je ziet aankomen dat je vertraging oploopt in je studie - om welke reden dan ook - neem dan zo snel mogelijk contact met hem op.

Bij Student Affairs Geosciences kun je terecht met vragen over onderwijs, roosters, studievoortgangsoverzicht, tentamens, vrijstellingen, studeren in het buitenland en het aanvragen van je diploma. Check altijd eerst of het antwoord op je vraag op deze site staat.

Bezoekadres Koningsbergergebouw (1e verdieping)
Budapestlaan 4a-b
584 CD Utrecht
Telefoon (030) 253 9559
E-mail studentaffairs.geo@uu.nl (vermeld je naam, opleiding en studentnummer)

Openingstijden

Student Affairs is op werkdagen geopend en telefonisch bereikbaar van 10.30 tot 11.30 en 12.30 tot 14.30 uur.

Let op! Student Affairs is in de zomer van 30 juli t/m 19 augustus 2018 gesloten.

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.