Je volgt je eigen premasterprogramma dat de universiteit je heeft toegewezen ter voorbereiding op je master. Het programma is maatwerk: het is toegesneden op wat jij nodig hebt. Dit individuele studieprogramma staat op de voorwaardelijke toelatingsbeschikking die je hebt ontvangen voor het masterprogramma. Een premaster duurt vaak een half of heel jaar. Voor het volgen van dit programma ben je ingeschreven bij een bacheloropleiding. Je toelatingsbeschikking geeft aan bij welke. Mogelijk volg je ook cursussen die onderdeel zijn van andere bacherloropleidingen. Beschrijvingen van de cursussen die je volgt, vind je in de onderwijscatalogus.

Let op: in verband met het coronavirus is het studiepunt tot nader bericht alleen bereikbaar via de e-mail en telefoon.

Bij Student Affairs Geosciences kun je terecht met vragen over onderwijs, roosters, studievoortgangsoverzicht, tentamens, vrijstellingen, studeren in het buitenland en het aanvragen van je diploma.

E-mail: studentaffairs.geo@uu.nl (vermeld je naam, opleiding en studentnummer)

Telefoon: 030 253 9559 (elke werkdag van 10:30 tot 11:30)

Balie: vanwege het coronavirus is onze balie voor onbepaalde tijd gesloten. Alleen voor het afhalen van diploma’s kan je momenteel bij ons terecht, elke dinsdag en donderdag van 10.30 tot 11.30 uur.

Let op! In de periode van 26 juli t/m 15 augustus is Student Affairs telefonisch niet bereikbaar en is ook de balie dicht. Email's worden wel behandeld, maar houd rekening met een langere responsetijd.