Nieuws GEO

1 oktober 2021
De International Offices van de Universiteit Utrecht organiseren samen verschillende (online) sessies over een uitwisseling naar het buitenland.
16 september 2021
Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de energietransitie?
Logo duurzaamheidsmonitor
14 juli 2021
Vanaf vandaag staat de duurzaamheidsmonitor 2020 online.
Creating Tomorrow Together
30 juni 2021
Utrecht Summer School organiseert een aantal pop-up events in juli en augustus.
14 juni 2021
Scriptieprijs voor wo/hbo-scriptie die het beste, meeste bijdraagt aan het duurzame ontwerpprincipe ‘Building with nature’ .

Nieuws UU

25 oktober 2021
Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring naast je studie?
21 oktober 2021
Draag bij aan het oplossen van complexe maatschappelijke problemen door interdisciplinaire, cross-level samenwerking.
8 oktober 2021
Door het najaarsweer en de afnemende coronamaatregelen zijn deze ruimten steeds minder nodig.
30 september 2021
Je kunt vanaf 27 september weer cursussen volgen bij Cultuurcentrum Parnassos.
We Belong @UU logo
20 september 2021
Oktober is de diversiteitsmaand. Met interessante trainingen voor studenten.

NWSV HELIX

Studievereniging Helix organiseert vakanties, feesten en sportieve activiteiten. Je kunt je boeken via Helix bestellen. Daarnaast helpt de vereniging je bij je carrièrekeuze met behulp van bedrijfbezoeken en workshops. Bekijk de Helix website voor nieuws vanuit de studieverenging.

DIGITAAL UNIVERSITEITSBLAD (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media