Nieuws GEO

food for health safety challenge
25 februari 2020
Universiteit Utrecht biedt tijdens blok vier de Food 4 Health and Safety Challenge aan voor 7,5 ETCS.
17 februari 2020
Studentenvereniging UAV is de eerste Winnaar van de duurzame reiswedstrijd Our Big Fat Green Trip.
30 januari 2020
Op donderdag 5 maart 2020 vindt de jaarlijkse Onderwijsparade plaats. Meld je nu aan!

Nieuws UU

""
6 april 2020
Onderwijsadvies & Trainingen verzorgd nu ook een online inloopspreekuur voor al je vragen over studievaardigheden.
Team olympos
6 april 2020
Blijf fit en doe thuis mee met de online trainingen van Olympos.
31 maart 2020
Maandag 23 maart was het eerste online overleg tussen het CvB en de U-Raad.

Agenda UU

17 april 2020 09:30 -
In deze workshop gaan we dieper in op het fenomeen stress. We geven een inleiding tot mindfulness met als doel om je te laten ervaren wat dit omvat.
20 april 2020 15:00 -
De universiteitsraad vergadert in principe zes keer per jaar plenair met het College van Bestuur.
24 april 2020 17:00 -
Studievereniging Mentis organiseert een Model United Nations (MUN) eind april.

NWSV Helix

Studievereniging Helix organiseert vakanties, feesten en sportieve activiteiten. Je kunt je boeken via hen bestellen. Daarnaast helpt de vereniging je bij je carrièrekeuze met behulp van bedrijfbezoeken en workshops. Bekijk de Helix website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media