Nieuws GEO

1 oktober 2021
De International Offices van de Universiteit Utrecht organiseren samen verschillende (online) sessies over een uitwisseling naar het buitenland.
16 september 2021
Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de energietransitie?
Logo duurzaamheidsmonitor
14 juli 2021
Vanaf vandaag staat de duurzaamheidsmonitor 2020 online.

Nieuws UU

25 oktober 2021
Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring naast je studie?
21 oktober 2021
Draag bij aan het oplossen van complexe maatschappelijke problemen door interdisciplinaire, cross-level samenwerking.
8 oktober 2021
Door het najaarsweer en de afnemende coronamaatregelen zijn deze ruimten steeds minder nodig.

Agenda UU

sep dec
29 september 2021 tot 3 december 2021
Verbreed je horizon en krijg de kans te om aan een real-life duurzaamheidscase te werken!
28 oktober 2021 13:00 tot 16:00
In deze training krijg je uitgelegd wat het perspectief is van de werkgever en hoe je daar effectief op kunt inspelen.
28 oktober 2021 15:00 tot 17:00
Hoe schrijf je een effectief CV en een aantrekkelijke sollicitatiebrief?

NWSV Helix

Studievereniging Helix organiseert vakanties, feesten en sportieve activiteiten. Je kunt je boeken via hen bestellen. Daarnaast helpt de vereniging je bij je carrièrekeuze met behulp van bedrijfbezoeken en workshops. Bekijk de Helix website voor nieuws en agenda vanuit de studieverenging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media