Contractonderwijs

Je volgt als contractant één of een aantal cursussen aan de faculteit Geowetenschappen. Alle inhoudelijk en praktische informatie vind je bij site van de opleiding waar jouw vak onderdeel van is. De opleidingen vind je vanaf de homepage van de studentensite, of met de opleidingszoeker beneden op de pagina. Weet je niet onder welk opleiding je cursus valt, dan kun je die terugvinden bij de informatie over je vak in de onderwijscatalogus (Osiris).

Overzicht

Zit je nog in de fase dat je je oriënteert op welke geo-cursus je wilt volgen? Een overzicht vind je in de onderwijscatalogus of op de pagina’s van de verschillende opleidingen. Je kunt je inschrijven voor de cursussen waarvan staat aangegeven dat ze toegankelijk zijn voor bijvakkers.

E-modules

De Faculteit Geowetenschappen biedt een aantal cursussen aan als e-module. Zo’n e-module berust voor een belangrijk deel op zelfstudie, waarin een elektronische leeromgeving (met onder meer filmpjes) en een aantal contactmomenten op de Uithof in Utrecht je ondersteunen. Deze cursussen zijn in de eerste plaats bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op een (master)opleiding tot leraar aardrijkskunde. Als je houdt van zelfstandigheid, of als je op grotere afstand van Utrecht woont, kan zo’n e-module aantrekkelijk voor je zijn. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie in deze PDF. Dit is het aanbod:

Veel handige informatie, bijvoorbeeld over de gebouwen van de Universiteit Utrecht en de IT-voorzieningen, vind je op pagina’s Praktische zaken.

Ga naar je opleiding