Geldzaken

Financiële regelingen van de opleiding

Olaf Schuiling Fonds

Heb je een goed idee voor een onderzoeksproject maar te weinig geld om het uit te voeren? Gebruik je in je project mineralogische, chemische of isotopenanalyse? Heb je een docent gevonden als begeleider? Kun je niet terugvallen op (andere) fondsen van Aardwetenschappen of Fysische geografie? Doe dan een beroep op het Olaf Schuiling Fonds.

Creatieve ideeën
Het Olaf Schuiling Fonds ondersteunt studenten van de Universiteit Utrecht financieel bij hun zelfstandige onderzoeksprojecten (bijvoorbeeld bachelorscriptie of masterthesis). Je kunt die financiële ondersteuning gebruiken om de kosten te dekken van bijvoorbeeld veldwerk, consumptie, analyse, faciliteiten die je nodig hebt voor experimenten, enzovoorts. Het fonds streeft ernaar de creativiteit van studenten te stimuleren bij het ontwikkelen van hun hun onderzoeksideeën. Als je een boeiende onderzoeksvraag hebt, stuur dan je aanvraag naar schuilingfonds@uu.nl.

Veldwerk

De Financiële regeling veldwerk geeft je een overzicht van alle geldzaken rond veldwerk.

Financiële bijdragen naast het collegegeld

Over de financiële bijdragen naast het collegegeld heeft de Universiteit Utrecht een leidraad extra bijdragen naast collegegeld (pdf, 89 kB) opgesteld met daarin de uitgangspunten die de Universiteit Utrecht hanteert en een toelichting over wanneer en onder welke randvoorwaarden het toegestaan is om extra kosten in rekening te brengen.