Nieuws GEO

20 januari 2020
Als kandidaat voor de falculteitsraak heb je inspraak in de koers van de faculteit en behartig je de belangen van je medestudenten.
7 januari 2020
Studenten en docenten zullen hier geen overlast van ondervinden.
9 december 2019
NE Jeugdambassadeurs zetten zich in om te lobbyen en campagne te voeren tegen onrechtvaardigheid en extreme armoede in de wereld.
26 november 2019
VSBfonds stelt elk jaar een groot aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten.
21 oktober 2019
De Diversity & Inclusion Award is er om waardering uit te spreken voor verschillende initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie bij de UU.

Nieuws UU

28 januari 2020
De Universiteit Utrecht adviseert studenten en medewerkers om niet naar China te gaan in verband met het coronavirus.
Weesfietsenactie
28 januari 2020
Op zondag 2 februari 2020 begint er weer een weesfietsenactie en ruimt de UU fietswrakken en weesfietsen op.
27 januari 2020
Lessen starten in de week van maandag 10 februari
24 januari 2020
De beperkende maatregelen m.b.t. het inloggen op een deel van de UU-applicaties (zoals MyWorkplace) is opgeheven.
23 januari 2020
Vanaf 30 januari gebruik je MyWorkplace voor je bestanden op U- en O-schijf.

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.)

Studieverenging U.A.V. ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal met bijvoorbeeld verenigingsfeesten, als inhoudelijk met bijvoorbeeld met een eigen studiegids, cursussen en loopbaanactiviteiten. Bekijk de U.A.V. website voor nieuws vanuit de studievereniging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media