Nieuws GEO

food for health safety challenge
25 februari 2020
Universiteit Utrecht biedt tijdens blok vier de Food 4 Health and Safety Challenge aan voor 7,5 ETCS.
17 februari 2020
Studentenvereniging UAV is de eerste Winnaar van de duurzame reiswedstrijd Our Big Fat Green Trip.
30 januari 2020
Op donderdag 5 maart 2020 vindt de jaarlijkse Onderwijsparade plaats. Meld je nu aan!
30 januari 2020
Vanaf donderdag 30 januari 2020 heb je twee-factor-authenticatie (2FA) nodig om op AnyConnect VPN in te kunnen loggen.
30 januari 2020
Door nieuwe audiovisuele voorzieningen in het Megaron en Theatron kunnen docenten makkelijker interactief college geven.

Nieuws UU

Proeverij banqueting nieuwe cateraar
24 maart 2020
Eurest Campus Services gaat, in samenwerking met SPAR University, de catering verzorgen vanaf 9 juli.
Nationale studenten enquete 2020
24 maart 2020
Hiervoor is landelijk gekozen omdat een studenttevredenheidsenquête in tijde van een coronacrisis waarschijnlijk geen valide resultaten oplevert.
19 maart 2020
De Universiteit Utrecht volgt de landelijke en internationale ontwikkelingen van het coronavirus op de voet.
Donatie UU en Sodexo aan UMCU
18 maart 2020
Sodexo doneert voedselvoorraden aan het UMCU. Ook de wekelijks bezorgde appels en peren worden bij het ziekenhuis bezorgd.

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.)

Studieverenging U.A.V. ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal met bijvoorbeeld verenigingsfeesten, als inhoudelijk met bijvoorbeeld met een eigen studiegids, cursussen en loopbaanactiviteiten. Bekijk de U.A.V. website voor nieuws vanuit de studievereniging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media