Nieuws GEO

18 juni 2020
In de duurzaamheidsmonitor lees je welke stappen er zijn gezet om de universiteit te verduurzamen.
29 mei 2020
Het is belangrijk om te gaan stemmen, omdat de gekozen studenten in de universiteitsraad jouw belangen behartigen.
19 mei 2020
Praat mee over de toekomst van de universiteit
18 mei 2020
Schrijf je in voor de scriptieprijs Delfland 2020.
uulogo
15 mei 2020
De Faculteit Geowetenschappen wil studenten tegemoet komen die vanwege de coronacrisis vertraging oplopen bij het behalen van hun bachelordiploma.

Nieuws UU

10 juli 2020
De eerder aangekondigde extra beveiliging van Office 365 met twee-factor-authenticatie (2FA) is uitgesteld.
2 juli 2020
De uitslag van het klanttevredeheidsonderzoek over de koffie en thee op de UU.
2 juli 2020
Op 30 mei en 2 juni zijn er phishing mails verstuurd. Tijdens deze phishing actie zijn er daadwerkelijk logingegevens verkregen van een klein aantal collega’s.
1 juli 2020
Wat waren de ontwikkelingen van 2019?
30 juni 2020
Vanaf 29 juni is er één UU-Topdeskomgeving waarin medewerkers en studenten al hun (aan)vragen en meldingen doen.

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.)

Studieverenging U.A.V. ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal met bijvoorbeeld verenigingsfeesten, als inhoudelijk met bijvoorbeeld met een eigen studiegids, cursussen en loopbaanactiviteiten. Bekijk de U.A.V. website voor nieuws vanuit de studievereniging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media