Nieuws GEO

22 november 2021
Studeren of onderzoek doen in Duitsland? Meld je aan voor een DAAD-beurs!
22 november 2021
In het voorjaar van 2022 organiseert Studium Generale twee programma's die je als student kunt volgen voor studiepunten.
19 november 2021
Draag jouw favoriete docent aan voor de GEO docentprijs of docent-talentprijs 2021!
10 november 2021
Geef je mening over de communicatie vanuit de UU, zodat we weten waar we dingen kunnen verbeteren!

Nieuws UU

8 december 2021
Student Pride NL en Workplace Pride organiseren een online onbijtsessie ter ere van Paarse Vrijdag.
De ingang van het tijdelijke test- en vaccinatiecentrum in het Bestuursgebouw
3 december 2021
Je kan met afspraak terecht in het Bestuursgebouw van de UU
29 november 2021
Neem contact op met het studiepunt van jouw faculteit als je hier last van hebt ondervonden
26 november 2021
Lars Killian, Master student Nanomaterials Science, wint dit jaar een van de Unilever Research prijzen.
23 november 2021
Schrijf je via EduXchange.nl met één klik op de knop in voor vakken van Eindhoven University of Technology (TU/e), Wageningen University & Research (WUR).

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.)

Studieverenging U.A.V. ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal met bijvoorbeeld verenigingsfeesten, als inhoudelijk met bijvoorbeeld met een eigen studiegids, cursussen en loopbaanactiviteiten. Bekijk de U.A.V. website voor nieuws vanuit de studievereniging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media