Nieuws GEO

1 oktober 2021
De International Offices van de Universiteit Utrecht organiseren samen verschillende (online) sessies over een uitwisseling naar het buitenland.
16 september 2021
Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de energietransitie?
Logo duurzaamheidsmonitor
14 juli 2021
Vanaf vandaag staat de duurzaamheidsmonitor 2020 online.

Nieuws UU

8 oktober 2021
Door het najaarsweer en de afnemende coronamaatregelen zijn deze ruimten steeds minder nodig.
30 september 2021
Je kunt vanaf 27 september weer cursussen volgen bij Cultuurcentrum Parnassos.
We Belong @UU logo
20 september 2021
Oktober is de diversiteitsmaand. Met interessante trainingen voor studenten.

Agenda UU

sep dec
29 september 2021 tot 3 december 2021
Verbreed je horizon en krijg de kans te om aan een real-life duurzaamheidscase te werken!
20 oktober 2021 09:30 tot 12:30
Heb je nog geen (duidelijk) idee wat voor werk bij jou past?
21 oktober 2021 13:00 tot 16:00
Als je een werkgever wilt overtuigen van jouw geschiktheid voor een stage of baan, is het belangrijk dat je helder kunt verwoorden wat jij allemaal kunt.

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging (U.A.V.)

Studieverenging U.A.V. ondersteunt je tijdens je studie, zowel sociaal met bijvoorbeeld verenigingsfeesten, als inhoudelijk met bijvoorbeeld met een eigen studiegids, cursussen en loopbaanactiviteiten. Bekijk de U.A.V. website voor nieuws en agenda vanuit de studievereniging.

Digitaal Universiteitsblad (DUB)

DUB brengt in beeld hoe het toegaat achter de schermen van het universitaire en studentenleven. De focus ligt vooral op het persoonlijke verhaal van de UU'er achter het nieuws. Lees DUB.

Universiteit Utrecht in sociale media