Begin met een test

  • Waar sta jij nu in het loopbaanoriëntatieproces? Doe de career check.
  • Welk beroep past het beste bij jou op basis van je talenten en interesses? 
  • Welke werkwaarden vindt jij belangrijk? 
  • Welke werkomgeving past het best bij jouw persoonlijkheid?
  • In welke mate beschik jij over de competenties die belangrijk zijn als je werkt?

Wil je meer weten over de fases die je doorloopt bij het zoeken van een richting? Check de informatie bij het loopbaanoriëntatieproces.

MBTI-vragenlijst

De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) is de meest gebruikte vragenlijst voor talentontwikkeling ter wereld. Het instrument is gebaseerd op de persoonlijkheidstheorieën van Carl Jung. De MBTI beschrijft verschillen op een positieve manier. Er zijn geen goede of slechte typen, elk type heeft sterke punten en mogelijke valkuilen. Het instrument brengt zogenoemde “voorkeuren” in kaart. Een voorkeur vertelt je waar je energie van krijgt en waar je je comfortabel bij voelt.

Als je geïnteresseerd bent in het doen van de officiële vragenlijst (er worden vele varianten zonder officieel rapport en feedbackgesprek online aangeboden) neem dan contact op met trainer/coach Rutger-Jan Scholtens (R.J.Scholtens@uu.nl). Hij is gecertificeerd om deze vragenlijst af te mogen nemen en de uitslag een-op-een met je te bespreken. Het doen van de vragenlijst kost 60 euro, inclusief rapport, ander naslagwerk en het feedbackgesprek. Dat is tenminste twee keer goedkoper dan via een particulier coachingsbureau.