LET OP: deze tekst gaat over de Studiestartweek van september 2018. De Studiestartweek heet vanaf 2019 FaculteitsIntroductie. Informatie over de FaculteitsIntroductie van september 2019 staat vanaf medio juni op deze site.

In het menu hiernaast vind je de programma's van de Studiestartweek voor de bachelor-, premaster-, eenjarige master- en tweejarige masterstudenten. Houd deze site goed in de gaten in verband met programmawijzigingen. Naast het programma van de SSW kun je in de eerste week van het collegejaar ook regulier onderwijs hebben. Houd hiervoor altijd jouw persoonlijke onderwijsrooster in de gaten. Deze vind je via MyTimetable.

Lunch

Op de Uithof zijn er meerdere plekken waar je eten kunt halen. Zo is er een broodjeszaak, een pizzeria en een Spar University (een to go supermarkt). Deze zaken zijn echter erg druk rond lunchtijd. Het is dus tijdens de SSW, wanneer je een druk programma hebt, handig om je eigen eten mee te nemen. Zo sta je niet met je hele werkgroep in de rij, maar kun je gewoon rustig je lunchpauze nemen!