LET OP! De informatie op deze pagina gaat over de Studiestartweek van september 2017.  Informatie over de Studiestartweek van 2018 staat vanaf medio juli 2018 op deze site.

In het menu hiernaast vind je de programma's van de Studiestartweek voor de bachelor-, premaster-, eenjarige master- en tweejarige masterstudenten. Houd deze site goed in de gaten in verband met programmawijzigingen. Naast het programma van de SSW kun je in de eerste week van het collegejaar ook regulier onderwijs hebben. Houd hiervoor altijd jouw persoonlijke onderwijsrooster in de gaten. Deze vind je via MyTimetable.

Lunch

Op de Uithof zijn er meerdere plekken waar je eten kunt halen. Zo is er een broodjeszaak, een pizzeria en een Spar University (een to go supermarkt). Deze zaken zijn echter erg druk rond lunchtijd. Het is dus tijdens de SSW, wanneer je een druk programma hebt, handig om je eigen eten mee te nemen. Zo sta je niet met je hele werkgroep in de rij, maar kun je gewoon rustig je lunchpauze nemen!

Foodnote Festival

Reis door de tijd van voedsel bij eerste editie Foodnote Festival

Van 6 t/m 17 september vindt de eerste editie van Foodnote Festival plaats! Het festival verkent de reis van voedsel op weg naar de toekomst. Van de ambachtelijke jagers en verzamelaars naar de experimentele laboratoria. Op Foodnote vind je naast goed eten ook optredens, filmavonden, experimenten, workshops, lezingen en meer. Het festival start dus op de woensdag van de SSW en is de ideale plek om met jouw mentorgroepje even een pauze te nemen van het drukke programma van de dag. Bovendien wordt er op woensdag 6 september speciaal voor de studenten van de FSW een lezing georganiseerd door een van de bekendste sociaal psychologen die bij ons heeft gestudeerd: Reint Jan Renes! Deze lezing zit verwerkt in he programma van jouw groepje en is zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Neem je hele mentorgroep mee en geniet van alles wat het Foodnote Festival jullie te bieden heeft!