LET OP: deze tekst gaat over de Studiestartweek van september 2018. De Studiestartweek heet vanaf 2019 FaculteitsIntroductie. Informatie over de FaculteitsIntroductie van september 2019 staat vanaf medio juni op deze site.

In het menu hiernaast vind je de algemene onderwijsroosters voor de bachelor-, premaster-, eenjarige master- en tweejarige masterstudenten. Nieuwe studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen (bachelors, masters en premasters) worden in de loop van augustus ingeschreven voor hun cursussen en kunnen vanaf dan hun persoonlijke onderwijsrooster inzien. 

Kijk voor je volledige, persoonlijk onderwijsrooster dus vanaf eind augustus op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail. Tot die tijd zijn de algemene roosters in de onderwijscatalogus beschikbaar. Je kunt deze vinden via het menu hiernaast.

Let op! Door drukte kan het gebeuren dat jij pas op de laatste vrijdag van de vakantie je persoonlijke rooster kunt inzien. Wees dus niet bang als je pas drie dagen voor aanvang van de Studiestartweek je rooster in kunt zien. Het rooster van de SSW kun je vanaf 15 juli vinden op deze website onder Programma