LET OP! De informatie op deze pagina gaat over de Studiestartweek van september 2017.  Informatie over de Studiestartweek van 3 tot en met 7 september 2018 staat vanaf medio juli 2018 op deze site.

Studieboeken moet je zelf aanschaffen. Dit kan bij de boekenservice, via internet of bij een reguliere boekhandel. Zorg dat je de boeken op tijd bestelt, want je hebt ze vaak ze al gelijk nodig in je eerste week.

Welke boeken heb ik nodig?

Deze informatie kun je op twee plaatsen vinden:
 

  1. Iedere cursus die je gaat volgen heeft een eigen webpagina: de cursusbeschrijving. Daar staat onder het kopje 'verplicht materiaal' het studiemateriaal dat je nodig hebt voor die cursus, inclusief de boeken. Alle cursusbeschrijvingen staan in de Onderwijscatalogus. Als je nog niet weet welke cursussen je gaat volgen, kijk dan in het menu hiernaast bij Onderwijsroosters.
  2. Je kunt ook op de website van de boekenservice kijken. Zij bieden vaak complete boekenlijsten aan. Ook kun je hier je boeken bestellen. Let op! Schaf alleen de boeken aan die je voor jouw cursussen nodig hebt. Als je nog niet weet welke cursussen je gaat volgen, kijk dan eerst bij Onderwijsroosters.
  3. Wanneer je definitief ingeschreven bent voor je opleiding, krijg je toegang tot Blackboard, hier kan je vinden welke cursussen (vakken) je gaat volgen, en in de cursushandleiding (een beschrijving van de cursus) staat er onder 'cursusmateriaal' welke boeken je voor die cursus nodig hebt.