Zou je graag bijles krijgen voor een van de methoden, technieken en statistiek cursussen binnen je opleiding?

De afdeling M&S biedt een overzicht met contactgegevens van (voormalige) FSW-studenten (pdf) die hebben aangegeven dat ze bijles geven. In dit overzicht staat onder meer de opleiding die deze studenten zelf volg(d)en en voor welke cursussen of onderwerpen ze bijles geven. Heb je belangstelling voor bijles, neem dan contact op met een van hen.

Heb je belangstelling om zelf bijles te geven, neem dan contact op met de Onderwijsondersteuning van M&S.

De afdeling M&S geeft uitsluitend het overzicht met contactgegevens en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en kwaliteit van de bijlessen.