Ben jij een masterstudent aan de faculteit Sociale Wetenschappen? Dan verwachten we dat je aanwezig bent, wanneer we in 2021-2022 je onderwijs of toetsing op locatie aanbieden. Het kan echter voorkomen dat je vanwege de coronacrisis langdurig of incidenteel niet naar het Utrecht Science Park kunt komen. Op deze website lees je wat er dan van je verwacht wordt.

Studenten die langdurig/permanent niet in staat zijn onderwijs op locatie te volgen:

Wanneer je vanwege COVID-19 langdurig of permanent niet naar het Utrecht Science Park kunt komen, stuur je uiterlijk 15 augustus 2021 een e-mail naar online-education.sbs@uu.nl. In deze e-mail motiveer je waarom je niet in staat bent te komen. Je studieadviseur beoordeelt je verzoek en informeert je mastercoördinator. Houd er rekening mee dat niet alle masterprogramma’s kunnen garanderen dat online onderwijs een gelijkwaardig alternatief is voor onderwijs op locatie. Neem contact op met je programmacoördinator als je hier vragen over hebt.

Studenten die incidenteel niet in staat zijn naar het onderwijs of een toets op locatie te komen:

Onderwijs

Zodra je weet dat je i.v.m. de coronacrisis incidenteel niet op locatie kunt komen voor onderwijs (bijvoorbeeld omdat je in quarantaine moet), benader je de docent of cursuscoördinator voor een alternatieve onderwijsvorm. De procedure kan per cursus verschillen. Houd er rekening mee dat er niet altijd een gelijkwaardig alternatief geboden kan worden.

Toets

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn bij een toets, volg je de normale procedure.