Over ons onderwijs

Het doel van de opleiding is dat je als afgestudeerd pedagoog, na afronding van de bachelor, in staat bent om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijk relevante opvoedingsproblemen. Dit betekent dat je in de bacheloropleiding zowel theoretische als praktische kennis opdoet en deze leert te  vertalen naar de praktijk. Je leert bestaande kennis te combineren met nieuwe kennis door middel van wetenschappelijk onderzoek.

Ieder jaar is op gedeeld in 4 blokperiodes en tijdens ieder blok volg je twee cursussen. Het onderwijs wordt gekenmerkt door de volgende didactische uitgangspunten en onderwijsvormen en besteedt aandacht aan de onderstaande academische vaardigheden. 

 

Evaluatie

Na afloop van een cursus vindt regelmatig een evaluatie plaats. Dit gebeurt tijdens één van de laatste bijeenkomsten van een cursus, door middel van een online evaluatie in Caracal.

We vragen je om even de tijd te nemen om aan te geven wat je goeden minder goed vond aan de cursus en suggesties te geven voor verbetering.