LET OP: deze tekst gaat over de FaculteitsIntroductie van september 2019. Informatie over de FaculteitsIntroductie 2020 staat vanaf medio juli op deze site.

Hiert vind je de algemene onderwijsroosters voor de bachelor-, premaster-, eenjarige master- en tweejarige masterstudenten. Nieuwe studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen (bachelors, masters en premasters) worden in de loop van augustus ingeschreven voor hun cursussen en kunnen vanaf dan hun persoonlijke onderwijsrooster inzien. 

Kijk voor je volledige, persoonlijk onderwijsrooster dus vanaf eind augustus op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail. Tot die tijd zijn de algemene roosters in de onderwijscatalogus beschikbaar. Je kunt deze vinden via het menu hiernaast.

Let op! Door drukte kan het gebeuren dat jij pas op de laatste vrijdag van de vakantie je persoonlijke rooster kunt inzien. Wees dus niet bang als je pas drie dagen voor aanvang van de FaculteitsIntroductie je rooster in kunt zien. Het rooster van de FI kun je vinden op deze website onder Programma