Op deze pagina vind je informatie over je eerste studieweek.

Programma

De introductie van het masterprogramma Cultural Anthropology: Sustainable Citizenship vindt plaats in week 36 op donderdag 3 september van 9:00 - 12:45 uur. Verdere details over de locatie van de bijeenkomsten zullen te zijner tijd worden meegedeeld. De introductie wordt ook gelivestreamd en opgenomen voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn.

Ons team heet je van harte welkom bij de opleiding en de Universiteit Utrecht. Vanwege de sociale afstandsmaatregelen zullen we in kleine groepen opbreken en zullen de kernleden van het SCIM-team zich aansluiten bij de verschillende groepen om zichzelf en het programma voor te stellen. Het introductieprogramma zal interactief zijn met volop gelegenheid om vragen te stellen en je nieuwe medestudenten en docenten te ontmoeten.

Bekijk je programma in onderstaande pdf. Let op dat er nog wijzigingen in het programma kunnen plaatsvinden, controleer daarom eind augustus nogmaals je rooster. 

Persoonlijk rooster

Je wordt in de loop van augustus ingeschreven voor je cursussen en kan vanaf dan je persoonlijke onderwijsrooster inzien op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail. Let op! Door drukte kan het gebeuren dat jij pas laat je persoonlijke rooster kunt inzien. Wees dus niet bang als je pas kort voor aanvang van de FaculteitsIntroductie je rooster in kunt zien.

Welkomstbrieven

Zodra de welkomstbrieven af zijn kan je ze hier vinden.

Houd gedurende de zomerperiode ook je UU mailbox in de gaten voor overige informatie van je opleiding.
 

Algemene informatie