Programma

Bekijk je programma in onderstaand pdf. Let op dat wijzigingen altijd mogelijk zijn. Controleer je rooster daarom regelmatig. Na 13 augustus kan het programma nog aangepast worden in verband met eventuele nieuwe corona-maatregelen. 

Mentorgroep

In het eerste jaar krijg je twee meerderejaars studenten van je eigen opleiding als mentor van je groep. Deze mentoren helpen jou om een beetje wegwijs te worden op de universiteit, maar kunnen je ook voorzien van handig studietips.

Je zult je mentorgroep 6 september ontmoeten op de campus. Je ontvangt uiterlijk 3 september een email waarin staat waar en hoe laat je op het Utrecht Sciencepark wordt verwacht. 

Persoonlijk rooster

Je wordt uiterlijk 19 augustus ingeschreven voor je cursussen in blok 1.

De cursussen die jij in blok 1 gaat volgen zijn:
 

Op het moment dat je bent ingeschreven kan je jouw persoonlijke onderwijsrooster inzien op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail.

Welkomstbrieven

Bekijk hier je welkomstbrieven. Houd gedurende de zomerperiode ook je UU mailbox in de gaten voor overige informatie van je opleiding.
 

Flyers

Verenigingen

Jouw opleiding heeft een studievereniging genaamd USOCIA.

Lees meer over de verschillende studieverenigingen van de faculteit.

Hallo aankomend Sociologie-student! De Faculteitsintroductieweek (FI-week) is het begin van Sociologie studeren in Utrecht. Deze week word je meegenomen door je mentoren door een heel programma. Gedurende dit programma leer je de opleiding en je medestudenten kennen. Voor dat laatste komen wij in het spel: de studievereniging Usocia! Wij zijn de studievereniging van Sociologie in Utrecht en zijn er voor alle sociologiestudenten. Onze commissies organiseren activiteiten, feesten, weekenden, bedrijfsbezoeken, reizen en nog veel meer! Daarnaast krijg je ook korting op je studieboeken als je lid bent. Check vooral de website van Usocia en de sociale media voor meer informatie en sfeerimpressies.

In de FI-week zul je ons op maandag, woensdag en donderdag zien. Maandag hebben we een leuke activiteit voor jullie in petto, die nog een verrassing blijft. Woensdag organiseren we de eerste borrel van het jaar in onze stamkroeg Café de Stadsgenoot. Kom hier vooral langs en ontmoet de mede-eerstejaars en ouderejaars. Op donderdag zullen we van 10:00 uur tot 14:00 uur bij de verenigingsmarkt te vinden zijn waar je nog meer over Usocia te weten kan komen en een gave prijs kan winnen met je werkgroep! Daarna vindt ‘Eten bij een student’ plaats. Hier ga je met andere eerstejaars bij ouderejaars eten. Deze dag zal worden afgesloten met een faculteitsactiviteit. Wat dit precies gaat zijn, zal afhangen van de maatregelen die op 13 augustus bekend worden gemaakt. Het belooft een mooie week te worden!

Graag zien we je dan!

Groetjes,

26ste Bestuur der Sociologievereniging Usocia,

Lotte, Amy, Tessa, Quinte en Miquel

&

27ste Kandidaatsbestuur der Sociologievereniging Usocia,

Maartje, Teun, Jasper en Gijs

Algemene informatie