Mentorgroep

In het eerste jaar krijg je twee meerderejaars studenten van je eigen opleiding als mentor van je groep. Deze mentoren helpen jou om een beetje wegwijs te worden op de universiteit, maar kunnen je ook voorzien van handig studietips.

Je zult je mentorgroep 6 september ontmoeten op de campus. Je ontvangt uiterlijk 3 september een email waarin staat waar en hoe laat je op het Utrecht Sciencepark wordt verwacht. 

VOOR STUDENTEN NIEUW AAN DE UNIVERSITEIT UTRECHT

Heb jij nooit eerder aan de Universiteit Utrecht gestudeerd?  Dan hebben we in de
E-module tool Grasple een introductie onderdeel voor jou klaar staan:

ICT modules met alle belangrijke programma's die je als student moet kennen;

Zorg dat je dit onderdeel in je eigen tijd volgt vóór de start van je introductieprogramma! Ga naar Grasple, vind de juiste universiteit en log in met je studentnummer en wachtwoord. Selecteer dan je bachelorprogramma en het wijst zich vanzelf.

Let op: je wordt in de loop van week 35 toegevoegd aan de Grasple omgeving. Zie je de cursus op 30 augustus nog niet erbij staan? Mail dan naar fi.sbs@uu.nl

 

Persoonlijk rooster

Je wordt uiterlijk 31 augustus ingeschreven voor je cursussen in blok 1.

De cursussen die jij in blok 1 gaat volgen zijn:
 

Op het moment dat je bent ingeschreven kan je jouw persoonlijke onderwijsrooster inzien op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail.

 

Welkomstbrieven

Bekijk hier je welkomstbrieven. Houd gedurende de zomerperiode ook je UU mailbox in de gaten voor overige informatie van je opleiding.
 

Flyers

Verenigingen

Jouw opleiding heeft een studievereniging genaamd PAP.

Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die ook bij jou op de studie zitten? Hou jij er ook van om activiteiten bij te wonen of zelfs te organiseren? Dan is onze studievereniging echt wat voor jou!

Wij zijn PAP, de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen. Wij organiseren voor de leden activiteiten die zowel leerzaam als ontspannend kunnen zijn, met hier en daar een gezellige borrel. Wij hopen je te zien bij de FI-week, die week is er ook de mogelijkheid om je fysiek in te schrijven bij PAP. Dus kom vooral langs, leer ons kennen en schrijf je in voor PAP!
Veel liefs van het 20ste bestuur van PAP; Anne, Julia, Kiki, Madelon, Alicia en Sanne.

Lees meer over de verschillende studieverenigingen van de faculteit

Algemene informatie