Op deze pagina vind je de algemene informatie over je eerste studieweek.

Programma

Bekijk je programma in onderstaande pdf. Let op dat wijzigingen in het programma altijd mogelijk zijn, controleer daarom regelmatig je rooster.

Mentorgroep

In het eerste jaar krijg je twee meerderejaars studenten van je eigen opleiding als mentor van je groep. Deze mentoren helpen jou om een beetje wegwijs te worden op de universiteit, maar kunnen je ook voorzien van handig studietips.

Voordat het jaar begint zul je je mentorgroep en je mentoren al ontmoeten tijdens een online moment. Dit zal in de laatste week van de vakantie (24-28 augustus) ingepland worden. Houd je UU mail goed in de gaten om de uitnodiging hiervoor niet te missen.

Mocht je op woensdag 26 augustus nog geen uitnodiging ontvangen hebben, stuur dan een mailtje naar fi.sbs@uu.nl t.a.v. Vivian Dekker. Zij zal er dan voor zorgen dat je deze alsnog ontvangt.

Persoonlijk rooster

Je wordt uiterlijk 19 augustus ingeschreven voor je cursussen in blok 1.

De cursussen die jij dan gaat volgen zijn: 
 

Op het moment dat je bent ingeschreven kan je jouw persoonlijke onderwijsrooster inzien op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail.

Welkomstbrieven

Bekijk hier je welkomstbrieven. Houd gedurende de zomerperiode ook je UU mailbox in de gaten voor overige informatie van je opleiding.

 

Verenigingen

Jouw opleiding heeft een studievereniging genaamd VOCUS.

Lees meer over jouw studievereniging en over onze faculteitsvereniging.

Algemene informatie