Programma

Bekijk je programma in onderstaand pdf. Let op dat wijzigingen altijd mogelijk zijn. Controleer je rooster daarom regelmatig. Na 13 augustus kan het programma nog aangepast worden in verband met eventuele nieuwe corona-maatregelen. 

Mentorgroep

In het eerste jaar krijg je twee meerderejaars studenten van je eigen opleiding als mentor van je groep. Deze mentoren helpen jou om een beetje wegwijs te worden op de universiteit, maar kunnen je ook voorzien van handig studietips.

Je zult je mentorgroep 6 september ontmoeten op de campus. Je ontvangt uiterlijk 3 september een email waarin staat waar en hoe laat je op het Utrecht Sciencepark wordt verwacht. 

Persoonlijk rooster

Je wordt uiterlijk 31 augustus ingeschreven voor je cursussen in blok 1.

De cursussen die jij in blok 1 gaat volgen zijn:
 

Op het moment dat je bent ingeschreven kan je jouw persoonlijke onderwijsrooster inzien op MyTimetable. De inloggegevens ontvang je van tevoren via e-mail.

 

Welkomstbrieven

Bekijk hier je welkomstbrieven. Houd gedurende de zomerperiode ook je UU mailbox in de gaten voor overige informatie van je opleiding.
 

Flyers

Verenigingen

Jouw opleiding heeft een studievereniging genaamd Djembé

Lees meer over jouw studievereniging en over onze faculteitsvereniging.

Djembé is dé studievereniging van Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie in Utrecht. De vereniging telt ongeveer 450 leden, bestaande uit zowel bachelor- en masterstudenten als alumni.

Djembé is eigenlijk een kleine familie en iedereen is welkom. Als vereniging worden er zowel ontspannende als studiegerelateerde activiteiten georganiseerd. De studiegerelateerde activiteiten zullen je helpen met het maken van keuzes in je studie- en carrière loopbaan. Onze lezingen en excursies geven jou meer inzicht in het dagelijks leven van een antropoloog en de bedrijven waarin zij werken. Ben jij even klaar met al dat studeren? Dan organiseren wij ook veel ontspannende activiteiten. Samen koken we, spelen we spelletjes en gaan we los op onze feesten. Verder vindt onze maandelijkse borrel, het Djembécafé, plaats aan het einde van elke maand en komen we dan gezellig samen om deze maand af te sluiten en elkaar nóg beter te leren kennen! Dus wil jij als beginnende student een thuishaven hebben in een grote stad als Utrecht? Word dan nu lid! 

Wil je alvast meer te weten komen over Djembé en de opleiding? Kijk dan op de website van Djembé of en volg ons op de instagram van Djembé.  

Activeiten tijdens de FI.

Maandag 6 september zijn er heel de dag activiteiten en colleges om je kennis te laten maken met de opleiding en de studievereniging. 

Woensdag 8 september is er 's avonds een Djembécafé. Dit is de maandelijkse borrel waarbij je je medestudenten kan leren kennen. Er is de mogelijkheid om van tevoren gezellig samen pizza te eten. Een hele gezellig avond dus!

Donderdag 9 september kun je nog meer kennismaken met de studievereniging. Je kunt langsgaan en erachter komen hoe jij zelf betrokken kan zijn bij de vereniging door bijvoorbeeld bij een commissie te gaan. Hier zullen medestudenten je alles over vertellen. Dit is dan ook een superleuke manier om je snel thuis te voelen bij de studie en mensen te leren kennen. Kom dus vooral langs tussen 10:00-16:00 in zaal Beta in het Educatorium.

Eerstejaarsweekend

In het begin van het jaar organiseren we, onder voorbehoud, een eerstejaarsweekend voor de eerstejaars studenten culturele antropologie van studiejaar 2021-2022. Weet jij al zeker dat je antropologie gaat studeren? Houd dan de volgende data vrij: 24 t/m 26 september. 

Algemene informatie