LET OP: deze tekst gaat over de FaculteitsIntroductie van september 2019. Informatie over de FaculteitsIntroductie 2020 staat vanaf medio juli op deze site.

De FaculteitsIntroductie (FI) is de verplichte introductiedag voor studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen. De FI vindt plaats op maandag 2 september 2019.

Programma

Het introductieprogramma bestaat uit een algemeen gedeelte en een opleidingsprogramma dat per studie verschilt. Houd dus naast het programma van de FaculteitsIntroductie altijd je onderwijsrooster in de gaten.

Op donderdag 5 september is het FI-Feest. Het thema van de FaculteitsIntroductie 2019 is Outer Space! Ook is er elk jaar een artiest die komt optreden. De artiest van dit jaar is Willie Wartaal, daarna gevolgd door de One More Time Partycrew!

De kaartverkoop zal tijdens de FI en op de verenigingsmarkt op donderdag 5 september plaatsvinden.

Wat heb ik nodig tijdens de FaculteitsIntroductie?

Voor het deelnemen aan de FI is het handig als je de volgende dingen mee neemt:

  • Pen
  • Lunch
  • Een opgeladen laptop
  • Je telefoon

Vragen over de FaculteitsIntroductie

Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de FaculteitsIntroductie (FI) kun je contact opnemen met het FI-team:

Erika Nijenhuis
Louk Verhofstadt
Anneloes Verwoerd
Nadia van Wijngaarden

e-mail fi.sbs@uu.nl

Vragen tijdens de FaculteitsIntroductie

Met vragen of problemen kun je op maandag van 8:00-17:00 terecht bij de Infopost bij het STIP in het Sjoerd Groenmangebouw.

Op maandag 2 september van 9:00-13:00 is er in de hal van het Ruppertgebouw ook de FI-balie waar je terecht kunt met vragen.

Vragen over je studie

Let op: voor vragen over je studie kun je terecht op je opleidingspagina of het Studie-informatiepunt (STIP). Voor vragen over collegegeld en Studielink kun je terecht bij Studentenservice.