Welkom op de pagina van de FaculteitsIntroductie! De FaculteitsIntroductie (FI) is de verplichte introductie voor studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen.

De introductie zal dit jaar naar verwachting (grotendeels) op de campus plaatsvinden in de week van 6 september. Kijk hieronder bij je eigen opleiding hoe jouw programma er uit zal zien. De programma's zullen zo snel mogelijk geplaatst worden. 

Naast de informatie over de FI, vind je hier ook alle informatie die je nodig hebt voor je eerste weken als beginnende student aan de Universiteit Utrecht.

Let er op dat alle informatie nog aangevuld en gewijzigd kan worden, dus controleer deze website regelmatig. Daarnaast zal je ook informatie ontvangen via de mail, dus houd je UU mailbox in de gaten!

Kijk na 13 augustus op de website voor een update over de introductieprogramma’s i.v.m. eventuele maatregelen rondom het coronavirus.

Kies je opleiding

Om erachter te komen hoe je programma eruit ziet voor deze eerste week klik je hieronder op de studie waar je mee van start gaat:

Heb je vragen?

Vragen over de FaculteitsIntroductie

Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de FaculteitsIntroductie (FI) kun je contact opnemen met het FI-team:

Erika Nijenhuis
Vivian Dekker
Charlotte Croes
Charlotte Hartenstein
Rinske Knoest

e-mail fi.sbs@uu.nl

Vragen over je studie

Let op: voor vragen over je studie kun je terecht op je opleidingspagina of het Studie-informatiepunt (STIP). Voor vragen over collegegeld en Studielink kun je terecht bij Studentenservice.