Welkom op de pagina van de FaculteitsIntroductie! De FaculteitsIntroductie (FI) is de verplichte introductie voor studenten van de faculteit Sociale Wetenschappen.

De introductie zal dit jaar op verschillende momenten tussen vrijdag 28 augustus en vrijdag 4 september online en in sommige gevallen op de campus plaatsvinden. Kijk hieronder bij je eigen opleiding hoe jouw programma er uit zal zien. 

Naast de informatie over de FI, vind je hier ook alle informatie die je nodig hebt voor je eerste weken als beginnende student aan de Universiteit Utrecht.

Let er op dat alle informatie nog aangevuld en gewijzigd kan worden, dus controleer deze website regelmatig. Daarnaast zal je ook informatie ontvangen via de mail, dus houd je UU mailbox in de gaten!

Aanpassingen vanwege het Coronavirus

Door de huidige omstandigheden i.v.m. COVID-19 zal de FI dit jaar gedeeltelijk online plaatsvinden, dit betekent dat je vanuit je eigen huis de onderdelen zult meemaken. In de eerste week kan het ook zijn dat er vanuit je eigen opleiding een introductiemoment op de campus plaatsvindt. Let op: neem bij de onderdelen die op de campus plaatsvinden je eigen laptop mee.

Kies je opleiding

Om erachter te komen hoe je programma eruit ziet voor deze eerste week klik je hieronder op de studie waar je mee van start gaat:

Heb je vragen?

Vragen over de FaculteitsIntroductie

Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de FaculteitsIntroductie (FI) kun je contact opnemen met het FI-team:

Erika Nijenhuis
Loes van Velzen
Anneloes Verwoerd
Vivian Dekker

e-mail fi.sbs@uu.nl

Vragen over je studie

Let op: voor vragen over je studie kun je terecht op je opleidingspagina of het Studie-informatiepunt (STIP). Voor vragen over collegegeld en Studielink kun je terecht bij Studentenservice.