De actuele contactgegevens van het Studie-informatiepunt (STIP), de studieadviseurs en het International Office van de faculteit Sociale Wetenschappen:

Het Studie-informatiepunt (STIP) is het eerste aanspreekpunt voor studenten en geïnteresseerden.

Je kunt er terecht met al je vragen over je (toekomstige) studie aan de faculteit Sociale Wetenschappen.

Let op: aangepaste bereikbaarheid

Wegens het coronavirus is de STIP-balie voor onbepaalde tijd gesloten. Je kunt ons als volgt bereiken:
 

  • per email - mail je vraag door middel van het vragenformulier;
  • per telefoon - maandag tot en met vrijdag van 10 tot 12 uur. Tel: 030 253 4949.

De studieadviseurs helpen je bij vragen over je opleiding en geven persoonlijke studiebegeleiding. Raadpleeg ons bij problemen die invloed hebben op het verloop van je studie, zoals persoonlijke problemen, ziekte, studievertraging of studievaardigheidsproblemen.

De studieadviseur verwijst je zo nodig door naar andere begeleiders, zoals de studentendecaan of de studentenpsycholoog.

Bekijk de introductiefilm van de studieadviseurs.

Let op!

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus zijn de studieadviseurs niet fysiek bereikbaar. De inloopspreekuren en afspraakmogelijkheden vervallen tot nader order. Je kunt op de volgende manieren contact opnemen:

E-mail

Stel je vraag via studieadviseurs.fsw@uu.nl. Deze mail wordt elke werkdag bijgehouden en we proberen zo snel mogelijk te reageren. Als je al eerder via e-mail contact met een studieadviseur hebt gehad, kun je het persoonlijke e-mailadres gebruiken.

Telefonisch spreekuur

Tel: 030 253 4876.
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, 11.00 - 12.30 uur. In verband met de zomersluiting hebben de studieadviseurs van 22 juli tot en met 16 augustus geen telefonisch spreekuur.

 

Bart Weerdenburg, Loes van Velzen, Nicole van der Hoeven - Sneijder

Het International Office is het aanspreekpunt voor inkomende en uitgaande uitwisselingsstudenten van de faculteit Sociale Wetenschappen. Je kunt hier terecht met al je vragen over het tijdelijk studeren in het buitenland.

Let op: aangepaste bereikbaarheid

Wegens het coronavirus zijn onze spreekuren voor onbepaalde tijd opgeschort. Je kunt ons tijdens kantooruren nog wel bereiken via telefoon en e-mail. In de periode van 16 juli t/m 9 augustus zijn we alleen via de e-mail bereikbaar. 

E-mail: io.sbs@uu.nl
Telefoon: +31 (0)30 253 3659 (maandag tot en met donderdag, vrijdag gesloten).