Contactgegevens faculteit Sociale Wetenschappen:

Het Studie-informatiepunt (STIP) is het eerste aanspreekpunt voor studenten en geïnteresseerden.

Je kunt er terecht met al je vragen over je (toekomstige) studie aan de faculteit Sociale Wetenschappen.

Telefoon

030 253 4949.
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Mail

Stel je vraag door het vragenformulier in te vullen.

Balie

Als gevolg van de maatregelen tegen het COVID-19 virus is de STIP-balie in ieder geval tot en met 7 januari gesloten. We hopen natuurlijk dat de maatregelen daarna weer versoepeld kunnen worden, maar zijn daarvoor ook afhankelijk van wat er in het land en op de universiteit wordt besloten. Houd daarom voor nieuwe informatie begin januari deze website in de gaten. Hier zullen we je op de hoogte houden van wanneer we weer open gaan en per wanneer je weer afspraken kunt maken.

De studieadviseurs helpen je bij vragen over je opleiding en geven persoonlijke studiebegeleiding. Raadpleeg ons bij problemen die invloed hebben op het verloop van je studie, zoals persoonlijke problemen, ziekte, studievertraging of studievaardigheidsproblemen.

De studieadviseur verwijst je zo nodig door naar andere begeleiders, zoals de studentendecaan of de studentenpsycholoog.

Openingstijden

Je kunt op de volgende manieren contact opnemen:
 

  • E-mail, stel je vraag via studieadviseurs.fsw@uu.nl. Deze mail wordt elke werkdag bijgehouden en we proberen zo snel mogelijk te reageren. Als je al eerder via e-mail contact met een studieadviseur hebt gehad, kun je het persoonlijke e-mailadres gebruiken.
  • Inloopspreekuren, elke werkdag van 11.00 tot 13.00 uur. In het Sjoerd Groenmangebouw, ruimte A0.06 en A0.08. Bij een dichte deur kan je plaatsnemen in de wachtkamer.
  • Telefonisch spreekuur, tel. 030 253 4876. Elke werkdag van 11.00 tot 12.30 uur.

Bekijk de informatie over planning en inschrijving als je vragen over hebt over de inschrijfperiode.

 

Contactgegevens Universiteit Utrecht:

Bij Studentenservice kun je terecht voor informatie over allerlei zaken die met studeren en het studentenleven te maken hebben. Denk hierbij aan aanvullende informatie over bijvoorbeeld: inschrijving, collegegeld, bestuursbeurzen, studie en topsport, handicap of chronische ziekte.

Bij het Skills Lab kun je terecht als je meer wilt weten over het ontwikkelen van jouw academische vaardigheden of als je in je studie ergens tegenaan loopt. We proberen zo helder mogelijk in kaart te brengen wat er allemaal te vinden is aan trainingen, workshops, cursussen, individuele begeleiding en tools. 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. Denk aan audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud van gebouwen en faciliteiten.

Wil je een storing of defect melden? Of een facilitaire dienst aanvragen? Gebruik het FSC Meldformulier voor alle facilitaire meldingen (storing/defect, aanvraag, suggestie, klacht).

Meer informatie

FSC Meldpunt
Marinus Ruppertgebouw, Leuvenlaan 19
030 253 95 95
Maandag tot en met vrijdag, 8.00 - 16.30 uur
FSC Meldformulier

Niet gevonden wat je zocht? In de A-Z Lijst vind je een overzicht van alle universitaire faciliteiten en voorzieningen.