Nieuwe waterambassadeurs gezocht

Heb jij interesse in de water of maritieme wereld? Ben jij goed in organiseren of samenwerken? Of heb jij een talent voor lesgeven, communicatie of activiteiten organiseren? ? Ga dan aan de slag als Waterambassadeur voor Stroomversnellers, het netwerk voor enthousiaste enthousiaste studenten binnen water- of maritieme opleidingen.

Als waterambassadeur kun je deelnemen aan lezingen, excursies en andere activiteiten. Daarnaast werk je als waterambassadeur actief mee in het talentenprogramma, waarvoor je een studiebeurs krijgt van €1.000,-. Je wordt onderdeel van een selecte groep studenten, die actief wordt meegenomen in de waterwereld waardoor je snel een netwerk opbouwt! Het is een leuke manier om aan je CV te werken en mogelijke werkgevers te ontmoeten.

Inschrijven en meer informatie

Laat jij graag iedereen weten wat er allemaal mogelijk is met een passie voor water? En heb jij zin in een uitdaging waarbij je je op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen terwijl je een beetje bijverdiend? Schrijf je dan voor 17 juni in 2022 in via de website van Stroomversnellers.

Als je nog vragen hebt, kun je op woensdag 8 juni in de lunch naar een online Q&A sessie komen. Op 27 en 28 juni is het pitchmoment waarbij je kort iets vertelt over jezelf, waarom je waterambassadeur wilt worden en wat je zou willen doen tijdens je ambassadeursperiode.

Over de Stroomversnellers

Wil jij niet (meteen) waterambassadeur worden, maar wel activiteiten meedoen en bedrijven bezoeken en zo de werkgevers leren kennen? Wil jij op de hoogte gehouden worden van interessante workshops en lezingen?

Sluit je dan aan bij de Stroomversnellers! De Stroomversnellers is een netwerk voor enthousiaste studenten met interesse voor de water en maritieme sector. Zo komen studenten uit verschillende opleidingen maar met dezelfde interesses samen. Binnen dit netwerk kun je uitgebreid kennis maken met de watersector via inspirerende excursies en bijeenkomsten.