Last lecture of HOOFDZAKEN with Esther van Fenema

Esther van Fenema

Please note this lecture will be in Dutch.

Wat is stress en wat doet het met je? Hoe worden gedachten gemaakt? Heeft je brein een handleiding? Wat zeggen de patronen in het brein over jouw levensgeluk? Deze vragen en meer zal Esther van Fenema bespreken tijdens de laatste lezing van HOOFDZAKEN.

Esther van Fenema introduceert wat het brein is en hoe gedachten worden gemaakt. Welke patronen, veiligheid en mentale hechting triggeren gedachten? Daarnaast worden er actuele thema’s besproken, zoals: “Stress wat is dat en wat doet het met je?”.

Ze vertelt over de patronen in onszelf, hoe je die een beetje gezond houdt en over haar fascinatie en verwondering van de diepere laag van patronen. Wat maakt wie je bent? Hebben wij een handleiding voor ons brein? Hoe is het om jou te zijn? Na de lezing is er volop ruimte om via een Q&A al je vragen te stellen.

Van Fenema is oprichter van de Muziekpoli, gericht op musici met psychische klachten. Ook lanceerde zij de Mentale Schijf van Vijf, treedt ze op in verschillende media en heeft ze al drie boeken uitgebracht. Naast haar medische bezigheden is de psychiater actief als freelance violist.

Daarnaast zal de Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman een muzikaal optreden geven. Haar debuutalbum is een warm, bitterzoet resultaat vol complexe arrangementen en prachtige stemklanken.

8 juni | Het Huis Utrecht, Boorstraat 107 | Inloop: 19.30 uur | Start: 20.00 uur | Gratis, wel aanmelden